Machlo starasz się jak widzę nieustannie aby mój poziom nienawiści do Osoby nie opadł.
graty i foch
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Mam pytanie odnośnie bransoletki. Ten model w oryginalne zdaje się jest tylko na pasku. SARB13 i SARB15 były na bransolecie i to chyba ona. Ile ma szerokości centralny link?
Woytec60 [Usunięty]
#28 Wysłany: 2013-01-06, 10:31
Mzeg napisał/a:
Mam pytanie odnośnie bransoletki. Ten model w oryginalne zdaje się jest tylko na pasku. SARB13 i SARB15 były na bransolecie i to chyba ona. Ile ma szerokości centralny link?
Oryginalną bransoletę można sobie dokupić za jedyne $179
http://www.seiyajapan.com...mm-SARB015.html
Plus oczywiście koszty przesyłki, cło i wata
Kupując swojego zamówiłem bransoletę od razu i okazało się, że zupełnie niepotrzebnie.
Jak lubię "kajdany" tak w tym przypadku po przymierzeniu powędrowała z powrotem do folii.
Wymiarów Ci nie podam bo nie mam już ani Alpinisty ani bransolety ale pozwolę sobie twierdzić, że "zieleniec" właściwie wygląda tylko na brązowym pasku, oryginalnym lub podobnym
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-01-06, 10:32, w całości zmieniany 1 raz
Może to się wydać dziwne ale pytam o bransoletkę pod kątek zmodowania...5tki Tak się składa, że 5tka w klasycznej oysterowskiej kopercie na porządnej jakości bransolecie ma ten feel, który spotykamy w zegarkach za 5 a nawet 10 tys, fakt że z jeszcze "lepszym feelingiem" ale również z niewspółmiernymi do niego dodatkowymi kosztami. Pytanie do machlo pozostaje więc otwarte.
U Seya koszty przesyłki w cenie, cła przy tej cenie można nie zapłacić (150 Euro) a Vat to zależy.
Woytec60 [Usunięty]
#30 Wysłany: 2013-01-06, 13:04
Rozumiem, jeśli zrobisz takiego moda to chętnie obejrzę fotki
Sam mam taką piąteczkę (SNX123) ale noszę na pasku z racji tego, że oryginalna jest ze zwijanej blaszki. Jednak ona ma 19 mm w uszach więc tamta bransoleta nie podpasowałaby.
Co do cła i waty to zapewne masz rację, mogłoby przejść.
U mnie była razem z zegarkiem więc mnie nie ominęło
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-01-06, 13:04, w całości zmieniany 1 raz