Nie peniaj Tomirku, prawdopodobnie zrobimy swapa - bo pomysł dziko-sokolej koperty z tym bezelem i bebechami ma zarypisty potencjał
Tylko nad tematyką pracujemy
Wsadźcie wskazówki Dziko-Sokole do Foki (temat już przerabiany i stąd wiem, że fajnie to wygląda, bom na własne oczy widział taką wersję testową na poprzednim zlocie) i ten bezel z wersji beta (bez lumy kolorowej znaczy) i będzie miazga Ta beczka w wersji finalnej jest nie-sa-mo-wi-ta!
Kurcze, jakby taki zegarek można było kupić z normalną, uszatą kopertą to brałbym jak Reksio szynkę Beczka niestety ni huhu do mnie nie mówi
Nie peniaj Tomirku, prawdopodobnie zrobimy swapa - bo pomysł dziko-sokolej koperty z tym bezelem i bebechami ma zarypisty potencjał
Tylko nad tematyką pracujemy
No kurde nie wiem, gust jest jak dupa. Każdy ma swoją. Ja nie moge sie przekonac do beczek i juz. Ale cała reszta Foki... Genialna pod każdym względem. Tarcza, wskazówki, bezel, kolorki... Urzekły mnie. Jak tylko będzie swap to chyba jak w dym wejdę.