a mi się na zdjęciach na strone wyświetla kolor Monstera jako beżowy myśle ki ch... ja też taki chce, klikam w zdjęcie, następuje powiększenie i jest pomarańczka taką jak mam
ot zagwozdka too meny beer i think
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-16, 00:33, w całości zmieniany 3 razy
Pies czy kot?: kot
Wiek: 47 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 5339 Skąd: Podkarpacie
#4 Wysłany: 2012-03-15, 21:25
ciniol napisał/a:
a mi się na zdjęciach na strone wyświetla kolor Monstera jako beżowy myśle ki ch... ja też taki chce, klikam w zdjęcie, następuje powiększenie i jest pomarańczka taką jak mam
ot zagwozdka to meny beer i think
Beera w sam raz, ot tak widać. Taka zmyła pewnie
Ładne Seikacze.
Chociaż foto bez namiota
Poluję poluję, właśnie mi jednego sprzątnął ktoś sprzed nosa
Myślę też o Oriencie Big Mako, po obejrzeniu galerii fotek maroo66 strasznie mi się spodobał.
Zapewnie kupię oba.
No i powoli odkładam sobie na mój taki szczyt marzeń w postaci TAG HEUER CARRERA DAY DATE calibre 17. Coś szwajcarskiego trzeba mieć.
Mam nadzieję, że na tym poprzestanę podążać za uciekającym królikiem
sylwek [Usunięty]
#12 Wysłany: 2012-03-16, 20:27
. Coś szwajcarskiego trzeba mieć
nie idź tą drogą Kumotrze ,, tzn ,że trzeba
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#13 Wysłany: 2012-03-16, 20:47
sylwek napisał/a:
. Coś szwajcarskiego trzeba mieć
nie idź tą drogą Kumotrze ,, tzn ,że trzeba
A co... dopiero jak się ma coś szwajcarskiego, japońskiego, niemieckiego, polskiego, chińskiego, amerykańskiego i jakiego sobie jeszcze kto wymyśli, to można wyrobić swoje zdanie.
Mi przewinęło się dużo różnych produkcji i wyrobiłem sobie opinię, żeby nie generalizować, że np. wszystko co swiss to złe czy dobre a inne to takie czy owakie
sylwek [Usunięty]
#14 Wysłany: 2012-03-16, 20:49
pasti, ja już jednego miałem ,właściwie nadal mam ,ale nawet o nim nie piszę bo niewart jest pisania ..
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#15 Wysłany: 2012-03-16, 21:02
sylwek napisał/a:
pasti, ja już jednego miałem ,właściwie nadal mam ,ale nawet o nim nie piszę bo niewart jest pisania ..
Żeby nie było, że broni tu produkcje z Alp uważam po prostu, że każdy ma szanse zrobić fajny zegarek. O ile moje serce skierowane jest w kierunku wschodzącego słońca zarówno przy produkcji zegarków i np. samochodów to mam w swoim zbiorze udane produkcje z innych kierunków geograficznych.
Jak ktoś tu kiedyś napisał na forum World Wide Watches czy jakoś tak