Przepraszam wszystkich Kumotrów zbulwersowanych moim wątkiem o "Rado". Kupiłem go w prezencie dla pewnej starszej osoby, która wiedząc że jadę do Turcji poprosiła, bym jej przywiózł ładną podróbę. Mimo wszystko na forum "podrupkarskim" spodziewałbym się więcej luzu.
Pies czy kot?: pies
Wiek: 37 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3547 Skąd: Warszawa
#2 Wysłany: 2011-06-30, 16:01
"podrupkarskim" nie równa się podróbkarskim...
Blaz [Usunięty]
#3 Wysłany: 2011-06-30, 16:13
Teston, jest jak jest. Podróbka to podróbka. To, co każdy robi we własnych czterech ścianach to nam nic do tego. Kwestią tylko i wyłącznie Twojego sumienia jest to, dlaczego nie odmówiłeś kupna podróbki i nie wyprowadziłeś starszej osoby na właściwe tory.
Natomiast na naszym forum nie propagujemy podróbek i miałem nadzieję, że dla wszystkich to jest jasne, tym bardziej że jesteś z nami nie od dziś.
Sprawa jest zamknięta. Można się jeszcze sprzeczać czy takie dawki majeranku są już nieobojętne dla zdrowia czy jeszcze nie, ale to osobna kwestia.
No to ja jeszcze napiszę, że poproszę piwo, bo poczułem się urażony i tylko ono jest w stanie ukoić moje skołatane nerwy. Jak sobie przypomnę co przeżyłem...
Mimo wszystko na forum "podrupkarskim" spodziewałbym się więcej luzu.
Luzu Ci u nas dostatek, akceptacji dla kupowania i propagowania podrobionych zegarków i innych dóbr powszechnego użytku nie ma i nie będzie (taką mam nadzieję).