#1 Wysłany: 2011-02-01, 23:50 seagull M306S
Fabrycznie zegarek posiada plaskie szkielko mineralne, paskudna lupke na nim i czarny pasek "kroko" - na pierwszy rzut oka tarcza wyglada ciekawie - mi zawsze sie kojarzyla nieco z Seiko BFS Szybko jednak zaczal wydawac mi sie jakis taki nijaki. Mial byc sprzedany, ale... domowilem mu sexi plexi i czarnego nylona z czerwonym akcentem.
Zaczal wygladac sympatycznie i w zwiazku z tym zostaje
Edit: jeszcze fotka od pupy strony
pozdr
strix
Edit Mod - wklejaj zdjęcia 800x600 - pozdrawiam Maxio
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-02-02, 12:07, w całości zmieniany 2 razy
#8 Wysłany: 2011-02-02, 09:22
ALAMO napisał/a:
Ja mam pytanie natury technicznej
Są dwa niby-nurki z tej stajni już na forum.
Ktoś się odważył
Nie wiem czy masz na mysli rowniez ten zegarek - jesli tak to on ma WR50M wiec zaden z niego nurek. Po zmianie z mineralnego na pleksi nie zanurze go, ale przed zmiana spokojnie - szkielko siedzialo tak ze musialem mlotkiem wybijac, dekiel porzadnie skrecony, uszczelka pod nim, przy koronce porzadna uszczelka solidnie nasmarowana fabrycznie. Wanne spoko lyka
Pozdr
s.
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
#13 Wysłany: 2011-02-02, 11:32
Bajeczny sikorek, wspaniale czytelny - nawet osoba o nie najlepszym wzroku bez trudu odczyta godzinę. Nawet szkiełko z lupką by mi nie przeszkadzało.
A takich fotek to ja się nie nauczę robić nigdy.