Kilka zdjęć z wieczornej sesji przy lampce. Na pierwszy rzut oka fajniejszy od mojego poprzedniego ocka - S1400.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot
Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#2 Wysłany: 2013-12-09, 23:37
Podoba mi się
Szkoda, że nie ma jasnej wersji... mam mało jasnych zegarków, a właśnie w OCkach najbardziej lubię biało-niebieskie połączenie. Choć może ciemnego kiedyś też sobię będę miał...
Ło boziu! Ta profilowana koperta; doskonałe wykończenia; trójwymiarowość tarczy i indeksów; połączenie kolorów; to jak światło załamuje się na indeksach i wskazówkach; no i do tego HEQ... Jeśli w rzeczywistości jest tak zarąbisty, jak na tych zdjęciach, to nie mam pytań panie, w zaspę czem prendzej!
Szwajcarzy byliby w stanie zrobić taki zegarek ale potem wyceniliby go na co najmniej 10 tys PLN.
Casio przez względnie niedawny rozwój linii Oceanusa, bezkonkurencyjną w swojej klasie linię G-Shock, i kilka kultowych "masowych" modeli z zegarko-kalkulatorem na czele dzielnie dotrzymuje kroku Seiko i Citizenowi.
Machlo za dobry wybór.