_________________ Adam Davies: Well, I'll fight for you. But I can't lie, it's not going to be easy to get you back into the game.
Drama: Back in the game? ... I AM the fucking game, pal.
tessio, faktycznie. Jaki zegarek takie fotki, inaczej nie mogło wyjść
A poważniej to fotki pierwszy sort, bardzo klimatyczne, lubię takie militarne klimaty i połączenie czarnego z olive drab A zegarek.... no cóż, mi przeszła już zajawka na piloty.
Jeśli chodzi o sam zegar, to mam okres totalnego znudzenia pilotami. Jedynie Damasko mnie rusza, bo się fajnie wyróżnia na tle innych i morduje pracą AR.
pojde pewnie lekko pod prad, ale trudno, nie polityka i nie religia - bana nie bedzie
zdjecia bardzo fajne, dobre swiatlo, choc moze warto by jeszcze troche je wyciagnac w foto szopie, ale sam zegarek do mnie nie przemawia - ale o gustach sie nie dyskutuje.
hdr panowie hdr.
nie jestem zwolennikiem, jestem przeciwnikiem montowania zdjec i wstawiania nieistniejących elementow, ale hdr pozwala pieknie podciagnac zdjecie, bez zniekształcania rzeczywistości.