Ależ panowie, ja sie na żadne słowa nie obrażę to tylko zegarek, w dodatku mój :p
Niebieska koronka jakos w projekcie juz sie pojawiła, ja byłem za nią, bo mial powstac zegarek nietuzinkowy, ciekawy. Imo dobrze gra z innymi akcentami w kolorze blue. Jedynie gole dupsko z czasem zaczyna uwierać
Tomku, koronka najpewniej aluminiowa, w dotyku przynajmniej. Po jakis 8 miesiacach uzytkowania farba nadal na swoim miejscu wiec tego sie czepiac nie moge. Przez ten czas wlasciwie nosilem tylko Stenka i 2-3 inne zegarki wiec nie byl półkownikiem.
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2013-03-21, 08:35, w całości zmieniany 1 raz
Wyszło dokładnie to co mówiłem przy projektowaniu: wskazówki są za małe i za czarne, nikną na tarczy a dominuje czerwone GMT, ogólnie słaba czytelność:-\ Wierzch bezela też taki jakiś...:-\ A takie fajne projekty były:-)
Wskazówki na żywo wydają się być czytelne, trzeba obadać - serio nie jest źle chociaż ja chyba nigdy nie miałem czytelnego zegarka więc nie mam z czym porównywać Co do "plasticzaności" - pełna zgoda, pewne elementy nabrały takiego wyglądu - mi to pasuje do ogólnego konceptu. Nie chcę bronić tego zegarka, bo palce też w nim maczałem więc swobodnie możecie jeździć jak po burej suce
Co do Wodnika to kurna chyba jakieś lobby LGBT zadziałało i się porobiło
Melepeto Spinneros - przyznaj się lepiej ileś wydał na telefony do mnie coby porady zasięgnąć czy kupić czy nie