Kilka zdjęć świetnego zegareczka - niestety zdjęcia, dość średniej jakości. Mam nadzieję, że trochę oddają charakter tego zegarka. Dodatkowo są zdjęcia porównawcze z Alphą Radiomirem oraz Stenkiem DLC.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot
Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
Michał G., - oj to dłuuuuga historia jest - zresztą patrz na przykład cioci Eci 2824 - ceny od 600zł (Auguste z Tchibo/Adriatica) do przeszło 5k (np. Rado). Zdjęcia z Alphą wrzuciłem specjalnie aby pokazać, że ten sam mechanizm może kosztować 150$ jak i 480Euro. Ot - po prostu wolny rynek. W magretce mamy co prawda WR 500, PVD, ceramiczny bezel, świetnej jakości pach i antyrefleks na szkiełku - czy warte tej ceny? No to już każdy odpowie sobie sam. Ja jestem nią zachwycony i nie żałuję żadnej wydanej złotóweczki.
Rudolf, - pisałem, że średniej jakości zdjęcia Jeżeli chodzi o magretkę to przyczepić można się do beznadziejnej klamerki, która ni cholerę nie pasuje do całości