#1 Wysłany: 2010-11-14, 09:21 Co do mojego nowego divera
Poniewaz paczka jest juz w Polsce i jutro powinna trafic do mnie to zaczynam na paskami.
Nie jestem bardzo z tematem obeznany (po za tym ze wiem iz Hirsh to zlo), wiec pomyslalem ze podpytam co byscie do tego zaproponowali (zdjecie sprzedajacego):
Od razu dodam ze skory raczej nie wchodza w gre bo sie reka poci i pasek dosc szybko nie nadaje sie do niczego. Po za tym to diver wiec pasek tez nie powinien bac sie wody.
Szerokosc to 22mm.
Moj pierwszy pomysl to Maratac z zolta nicia.
MAm tez czarna plaszczke ale to chyba nie bedzie dobra kombinacja...
Ostatnio zmieniony przez emef 2010-11-14, 09:22, w całości zmieniany 1 raz
emef, graty! Orient rewelacja choć mnie się widzi raczej czarny!
Maratac to niezły pomysł - taki jak TEN powinien pasować!
Przy okazji warto rozejrzeć się za jakąś fajną gumą!
Ty jesteś paskowy melepeta oraz zbokuch, więc nie ma cię co słuchać, bo człowiek wogóle by z samym paskiem chodził ...
Ta guma co pokazałem- mam, używam, nie mam uwag. W zasadzie to lubię je bardziej niż gume którą miałem do Monstera, a podobno ona jest jakaś taka madafka-genialna ...
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#6 Wysłany: 2010-11-14, 10:50 Re: Co do mojego nowego divera
Zastartowal bym z materacem przeszytym na zolto. Z pewnoscia bedzie ladny komplecik i od strony uzytkowej tez idealnie /woda/. Jesli czarne gumy to dalbym cos w stylu gumy seiko lub hirsh extreme /drogi/ - Niekoniecznie te, ale optycznie powiekszone przy uszach a nie plaskie nalesniki, ktore mi osobiscie w zadnym diverze sie nie podobaja.
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#7 Wysłany: 2010-11-14, 10:52
jak guma to bardzo fajne są waniliowe .
#8 Wysłany: 2010-11-14, 11:16
ALAMO napisał/a:
W zasadzie to lubię je bardziej niż gume którą miałem do Monstera, a podobno ona jest jakaś taka madafka-genialna ...
Genialna jako kajdanki. Ja zawsze "gumowe" (bo raczej to jest beton niż guma) paski od diverów Seiko daję jako przykład pasków, które należy wywalić do kosza, bo noszenie ich to nieporozumienie. W porównaniu z "gumowymi" paskami Seiko to każdy pasek jest rewelacyjny.
emef [Usunięty]
#9 Wysłany: 2010-11-14, 12:16
Dzieki za propozycje.
Hirsh Extreme wyglada niezle ale cena jest troszke przegieta.
Pomysle o wanilii ale rozwazam tez jakas mega zolta gume tak zeby pasowala do tarczy (choc to bedzie raczej opcja wakacyjna) i jak narazie nic specjalnego mi w oczy nie wpadlo.
Jak na mój gust to założenie żółtej gumy to będzie całkowita porażka!!! - fajny efekt uzyskała guma przeszyta przewodem w kolorowej izolacji (w tym przypadku to był kolor pomarańczowy przy orange big mako) i takie zestawienie byłoby OK - czarna guma przeszyta na żółto!!!