Witam prosze ekspertów o ocene czy to oryginał. Przeszperałem cały net porównywałem ze zdjeciami innych modeli i wyglada tak samo starannie wykonczony itd. Doradźcie...
Hej. Zanim puścisz pierwszego posta, warto sie zapoznać trochę z forum.
Po pierwsze: nie ten wątek. Do do pomocy a nie do zegarków europejskich.
Po drugie: zasady savoir vivre wymagają jednak, aby sie przedstawić w wątku powitalnym.
Po trzecie: nie wiem jak innym, ale mi sie wyświetla tylko jedno zdjęcie koronki zegarka, wiec mogę napisać, ze jest interesująca i na pewno z jakiegoś metalu.
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2015-07-19, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
Ciesze się że macie frajde z tyrania mnie, nie znam sie na zegarkach i chciałbym otrzymac z waszej strony ocenę ludzi którzy sie na tym znają. Temat przeniosłem. Tam prosze o odp.
No i w drugim odpowiedział na Wodza pytanie
Historia dość kreatywna, mamy standardowy synonim bogactwa - "USA", i jest też nuta asekuracji - że z antykwariatu, oraz tradycyjne, że to prezent dla osoby trzeciej, a on tylko niesie pomoc - czyli w intrygę zamieszana jest dziewczyna
A bez zdjecia mechanizmu przy artyźmie tych zdjęć i ich doskonałej plastyczności to ja ci powiem ze to albo Rolex albo Srolex.
Na kizi z kolei pamiętam wielką ciszę jaka zapadła po wielkiej bece gdy ktoś spytał o Patka ze strychu, który okazał się Patkiem Nic tak nie cieszy porządnego Polaka jak to, że sąsiadowi krowa zdechła - więc jak mu się urodzi to w ciszy tylko się żuje przekleństwa