Hej jestem w trakcie tworzenie "Swojego" zegarka werk już jest i będzie to piękna mołnia:)
To będzie mój główny zegarek:) koperta zbliżona do ruskich aviatorów, stal szczotkowana, aczkolwiek zastanawiam się nad szkiełkowaniem:)
Zostaje wykonanie tarczy, wskazówek i koronki:) i rzecz jasna spasowanie wszystkiego do kupy:) mam jedynie problem odnośnie wyboru tarczy więc proszę was o małą pomoc sugestie itp.
Ja osobiście najbardziej skłaniam się ku opcji nr.1 w wersji czarnej. ewentualnie zastanawiam się nad zmianą markerów h.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#8 Wysłany: 2010-02-28, 21:52
Z pierwszego postu 2 albo trójka tylko ta druga z mniejszą czcionką imienia i nazwiska,
Z drugiego obie fajne. Ale chyba przewodnim tematem miało być właśnie imię i nazwisko?
Pomysł z sixty seconds baaardzo fajny tylko chyba trzeba go równomiernie rozstrzelić?
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#12 Wysłany: 2010-02-28, 22:04
Tak żeby napis tworzył coś w rodzaju podziałki sekundowej i miał takie odstępy żeby tworzył jedną całość coś w rodzaju pętli, to może wyglądać ciekawie.