Niestety po 6 miesiącach mój Hirsch Golfer wygląda tak
boki spękane, pęknięcie przy dziurce
wierzchnia warstwa zaczęła schodzić
do tego otwór na teleskop w jednej z części paska musiałem sobie cyrklem dorobić, bo był zrobiony do połowy
Pasuje kupić zatem coś nowego, takiego samego nie wezmę, mimo że bardzo mi się podoba. Czy istnieje jakiś odpowiednik Golfer'a innego producenta ? Czarny, jednolity, bez przeszyć, raczej sportowy wygląd. Ja nic takiego nie znalazłem, może ktoś z Was się natknął.
Skoro ma 6miesiecy to podlega gwarancji...pekajace dziurki w pasku sa wystarczajaca podstawa do reklamacji...i tym sposobem bedziesz mial nowy za friko : )
#6 Wysłany: 2010-06-06, 15:50
A czy ktoś ma doświadczenie z następującymi paskami ze sklepu Strapped For Time ?
Oil Tanned Pinhole Leather Strap
Racing Sport Calfskin
Padded Calf with Holes
3 Hole Racing Strap
Blaz [Usunięty]
#7 Wysłany: 2010-06-06, 21:10
Miałem w ręku (bo nie był to mój pasek) tego rally. Bardzo przyjemny. Skóra miękka. Ktoś u nas też miał jakieś paski od nich. Tak jak pamiętam to raczej nie spotkałem się na innych forach z negatywnymi wypowiedziami na temat pasków tej firmy.
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 816 Skąd: spod ciemnej gwiazdy
#9 Wysłany: 2010-06-30, 18:36
Klamra zniszczyła pasek przy najciaśniejszej dziurce. Stan się pogorszył.
Wysyłam tego Golfera na wymianę w ramach gwarancji. Zobaczymy jakie będą efekty.
Blaz [Usunięty]
#10 Wysłany: 2010-06-30, 20:39
Też sądzę, że to najlepszy pomysł, bo nie ma co go dalej nosić, a jak jest gwarancja to trzeba skorzystać...
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 816 Skąd: spod ciemnej gwiazdy
#12 Wysłany: 2010-07-01, 11:37
Pasek 3 Hole Racing Strap jest dostępny w:
Strapped for Time : 34,95 $ + 13 $ wysyłka
Bandfever (sklep: The Bandstand Express): 18,95 $ + 3,5 $ wysyłka