te badziewia wypełnione elektroniką nazywasz zegarmistrzostwem, czy was wszystkich pogięło do reszty? kompletnie was nie rozumiem....
Kazik napisał/a: |
… Polacy są tak agresywni a to dlatego że nie ma słońca
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy Gdzie ciągle samochody są kradzione a waluta to Polski Złoty |
kornel91 napisał/a: |
mapet, dobry wybór.
Mój młody i tak dosyć często zakłada zegarek ale w tym wieku musi być elektroniczny. A proste Casio jest to bardzo dobry wybór. Wiem co mówię ![]() |
mapet, widzisz ![]() ![]() https://www.timestore.pl/...medium=referral |
mapet, to jak dojedzie napisz wrażenia. |
Woytec napisał/a: |
Już po Filipku ale tak sobie pomyślałem, że warto było może kupić coś z analogową tarczą?
Dzieciak szybko by załapał i nie byłby takim zegarkowy analfabetą jak wielu dziś: |
Maras napisał/a: |
i wracamy do tego co mówiłem wcześniej, Woytec słuszne uwagii, dość smarkwatchów i innych plastykowych bzdur ! ![]() |
Woytec napisał/a: |
(...) I to niebawem nabierze praw wyborczych. Nastolatki nie potrafią odczytać godziny na zegarze analogowym. (...) |
Maras napisał/a: |
i wracamy do tego co mówiłem wcześniej, Woytec słuszne uwagii, dość smarkwatchów i innych plastykowych bzdur ! ![]() |
mapet napisał/a: |
(...) Jak będzie chciał cokolwiek z duszą, mechanicznego - pomogę mu do tego dojść. (...) |