Pistacjowy
Odpowiedz do tematu

: Pistacjowy
Nie ma nic ciekawego do obfocenia :neutral:

:
Z tego artysty to nawet Twoje Tesiek fotki niewiele wycisnęły :lol: Ta z koronką świetna !

:
A mi się podoba, mam słabość do tej marki. Zdjęcia jak zawsze klasa.

Zresztą kiedyś próbowałem coś kupić z tej "stajni" na Allegro, ale wobec nieczystych zagrywek sprzedającego do zakupu nie doszło. Było dwóch licytujących, ja i klon sprzedawcy :mrgreen:

Pewnie kiedyś coś kupię z ich kolekcji ale na pewno nie w Polsce.

:
No miszczostwo świata to nie jest (zdjęcia tez :neutral: )

Dajcie Dzika :wink:

:
Tomek napisał/a:
Zresztą kiedyś próbowałem coś kupić z tej "stajni" na Allegro, ale wobec nieczystych zagrywek sprzedającego do zakupu nie doszło. Było dwóch licytujących, ja i klon sprzedawcy :mrgreen:

We krwii towidac mają :lol:

:
Opisywałem to jeszcze na kizi, wkleiłem screeny z tej i innych aukcji, gdzie działo się podobnie. Temat oczywiście wyparował .. Ale wtedy jeszcze byłem nieuświadomiony .. :mrgreen:

:
Design Aerowatch zawsze mnie pociągał.

Tomek napisał/a:

Też kiedyś chciałem wylicytować Aerowatcha za 100 zł, ale po pewnym czasie dałem sobie spokój.

Ostatnio zmieniony przez Wywiad 2012-02-10, 14:55, w całości zmieniany 1 raz
:
Wywiad napisał/a:
Też kiedyś chciałem wylicytować Aerowatcha za 100 zł, ale po pewnym czasie dałem sobie spokój.

Sporo wyższa kwota wchodziła w grę .. Ciekawe, dlaczego na Zatoce ten proceder nie jest tak powszechny jak na Allegro ..

:
Zdjęcie koronki fajne , sam zegarek mi nie podchodzi .
Na szczęście nigdy nie brałem udziału w tych naciąganych aukcjach .

Blaz
[Usunięty]
:
A jak się tak zastanawiam ile rysek na polerowanym deklu będzie już po jednym dniu noszenia...

:
Blaz napisał/a:
A jak się tak zastanawiam ile rysek na polerowanym deklu będzie już po jednym dniu noszenia...

Oj tam, kto będzie patrzył na dekiel :smile:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum