Kumotrowie Adminowie, bardzo proszę o zamknięcie forum na 2 tygodnie od poniedziałku 07.06.2010 Wyjeżdżam do sanatorium (bez dostępu do internetu). Przy obecnym tempie spamowania, ze trzy dni bez przerwy będę musiał siedzieć i czytać co najmniej kilka tysięcy postów, które przez te 2 tygodnie napiszecie
Tak na poważnie, kiedyś nie byłem na forum 3 dni i wyświetliła mi się wiadomość, że przekroczyłem limit nieczytanych postów i część z tych postów została uznana za przeczytane, czy coś podobnego. Jeśli jest taka możliwość, to bardzo prosiłbym żeby ten limit ustawić na powiedzmy 10000 postów ,żebym po 2-tygodniowej nieobecności posty z tego okresu miał oznaczone jako nieczytane.
No chyba, że zrobicie forumową składkę i kupicie mi laptoka , wtedy będę mógł spamować na forum jak tylko skończę zabiegi
Odpowiedz do tematu
: Bardzo proszę o zamknięcie forum
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-06-03, 00:47, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-06-03, 00:47, w całości zmieniany 2 razy
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Smoku to miłego wypoczynku , ja też w tym roku wyjeżdżam do Senatorium ale na miesiąc
:
To baw się dobrze, wypoczywaj i odpocznij od nas trochę.
:
Smoku nabieraj zdrowia coby ci sił na spamowanie wystarczyło na długo!
o ile mnie pamięć nie myli to don Blazos ostatnio coś zmieniał w limicie nieczytanych postów ale najlepiej wyślij mu PM
o ile mnie pamięć nie myli to don Blazos ostatnio coś zmieniał w limicie nieczytanych postów ale najlepiej wyślij mu PM
:
Tak, Kadariusie, kiedyś już zwiększałem limit, gdy spamerstwo zaczynało się rozpędzać. Teraz jest w pełnym gazie, więc już zmieniłem na 9999 postów nieczytanych i zarazem 21 dni.
Chyba będę musiał napisać do autora silnika forum, bo my tu bijemy rekordy jakich on nie przewidział. Nie ma zakresu większego niż 9999 nieprzeczytanych postów i to w ciągu roku. Nikt nie przewidział, że można naspamować dziesięć tysięcy w ciągu powiedzmy miesiąca.
Wypoczywaj Smoku, nie wcinaj za dużo dziewic i unikaj podejrzanych typów z baranem wypełnionym siarką.
Chyba będę musiał napisać do autora silnika forum, bo my tu bijemy rekordy jakich on nie przewidział. Nie ma zakresu większego niż 9999 nieprzeczytanych postów i to w ciągu roku. Nikt nie przewidział, że można naspamować dziesięć tysięcy w ciągu powiedzmy miesiąca.
Wypoczywaj Smoku, nie wcinaj za dużo dziewic i unikaj podejrzanych typów z baranem wypełnionym siarką.
:
Smoku...a nie masz neta w komorce?
Mnie to zawsze ratuje...
no i zazdroszcze sanatorium.
Mnie to zawsze ratuje...
no i zazdroszcze sanatorium.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
ja nie mam
Smoku wracaj do zdrowia i odpoczywaj
pisar napisał/a: |
Smoku...a nie masz neta w komorce?
Mnie to zawsze ratuje... no i zazdroszcze sanatorium. |
ja nie mam
Smoku wracaj do zdrowia i odpoczywaj
...i nie ma że boli...
:
Smoku odpoczywaj czynnie , jakies kobiety tam beda , popodrywaj i opowiedz historie swojej kolekcji .
Lekki bajer i mozesz miec naprawde fajnie w tym sanatorium
Zdrowiej i wracaj do nas predko
Lekki bajer i mozesz miec naprawde fajnie w tym sanatorium
Zdrowiej i wracaj do nas predko
:
...smoku, nie bój nic, będziesz wypoczęty po wypoczynku w wypoczynkowym sanatorium, to łykniesz forumowe spamy w trymiga
:
taki to pożyje.....
odpoczynek, pielęgniarki....zabawa.....
....i jeszcze narzeka
odpoczynek, pielęgniarki....zabawa.....
....i jeszcze narzeka
:
Jak się dobrze zakręcisz, to nawet na basen nie będziesz musiał chodzić - przyniosą Ci
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
Już tam z tymi dziewicami to nie przesadzajcie! Niech Smoczysko je, na zdrowie ... Przy obecnej gęstości występowania osiemnastoletnich dziewic - zeszczupleje nam ani chybi ...
:
Pobiega trochę za kobiałkami, to mu dobrze zrobi.
Ruch to zdrowie
Ruch to zdrowie
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
:
a to tak da się?
co ja bym w korkach robił?
Odpowiedz do tematu
wiolka napisał/a: | ||
ja nie mam |
a to tak da się?
co ja bym w korkach robił?