Sa nowe nabytki, sa nadgarstkowce... A jakie są Wasze najpaskudniejsze zegarki? Takie, które chowacie w szufladzie i wstydzicie się je wyciągać na światło dzienne Takie, których nie nosicie lub nosicie tylko jak jesteście pod bardzo dobrą gwiazdą? Pokażmy je Niech tez mają swoją chwilę
ja mam jednego faworyta. Wielką patelnię Ruhli z jakiegos tworzywa
Odpowiedz do tematu
: Wasze najbrzydsze zegarki :)
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2010-11-22, 13:10, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2010-11-22, 13:10, w całości zmieniany 1 raz
:
Moje wszystkiego zegarki są piękne i żadnego się nie wstydzę
:
Ożeszty Tomirek, to moja Ruhla z podstawówki Miałem taką ale czarną, nie przeźroczystą. Nie wiem co się z nią stało ale chyba, któregoś dnia uznałem ją za obciach i została wyparta przez kwarca. Niezłe ufo.
Foch und Ch.
:
Ja mam tylko zegaki które mi się podobają i w każdej chwili mogę je wrzucić na rękę. Jak jakiś zegarek przestaje mi się podobać to go poprostu sprzeddaję i tyle
:
Tomirek bo to faktycznie ładny zegarek jest
Tomirek napisał/a: |
Ja mojej ruhli nigdy nie sprzedam. Jest tak brzydka, że aż ładna |
Tomirek bo to faktycznie ładny zegarek jest
:
a za 20 lat Niemcy będą za nią na ebayu płacić tyle co za nowego Pama
:
Tomirek, a tak przy okazji wszedłem właśnie na Twoją stronę internetową i mogę powiedzieć jedno. Wal się
:
Brzydkie to jak diabli, ale za 20 lat może i dość, że pchniesz to z lekkim sercem na aukcji, a za uzyskaną kasę kupisz sobie np. Golfa IV
:
Prawidłowość jest raczej inna: najbrzydsze zegarki mają inni.
:
Moja żona dziś otworzyła pudełko ,pierwsza, z nowym Tao Speedmasterem. Obok leżał pasek od forumowca. Stwierdziła że wybiera pasek...
Ale tak źle nie jest...
Ale tak źle nie jest...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
nick - ja bym się nie przejmował! skoro wybrała Ciebie to znaczy że ma BARDZO zły gust
przy okazji kłaniam się i całuję rączki szanownej małżonce
przy okazji kłaniam się i całuję rączki szanownej małżonce
:
Odpowiedz do tematu
A dziękuje. W imieniu jej i własnym
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT