Odpowiedz do tematu
: Nowy wygląd forum!
No panowie chyba już czas najwyższy na zmianę wyglądu forum Forum się rozrasta, rozwija a wygląda ciągle szaro, buro, nijak Ten etap w którym na forum było 40 użytkowników jest już za nami, teraz działamy bardzo profesjonalnie, na dużą skalę, to i musimy jakoś wyglądać. Co wy na to? Zatrudniło by się jakiegoś speca od grafiki, żeby zrobił porządny layout. Może wśród forumowiczów jest takowy Jak będzie potrzeba to ogłosi się jakąś ściepe narodową tak jak na codera i na serwer, no problem. Co wy na to?
:
mnie sie podoba tak jak jest. prosto i czytelnie. tak lubie
:
Mnie się podoba tak jak jest
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Ale nikt nie chce zmieniać koncepcji forum, tylko wygląd:) jakoś to wszystko sensownie poukładać.
:
Ale wszystko jest fajnie poukładane. Mnie się podoba i kolorystyka i działy i funkcje...
:
Można by dodać alternatywną skórkę.
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Kolory wbrew pozorom sa bardzo fajne, slecze czesto w nocy i ten szary jest zbawienny dla oczu. Mysle jednak, ze mozna by zrobic cos fajnego w naglowku z ta wersja logo co jest + fajne motywy z ladnych fotek zegarkow. Po prostu sam naglowek graficzny ew. uklad linow faq, search, memberlist itd. Szarosci tla i czarny tekst zostawic jak jest.
pozdr
s.
pozdr
s.
:
Kolory można by zostawić w nowym layoucie.
:
Jak dla mnie jest dobrze - tło nie jest "oczojebne", nie razi, podział tematyczny jest czytelny, w przeciwieństwie do niektórych forów nie wyskakują zewsząd reklamy czy inne "księgi mord" - proponuję nic nie zmieniać Jest dobrze
:
Nie no chyba nie mówicie tego poważnie. Styl jest taki jaki był w silniku, gdyby od początku był ustawiony różowy to też byście się przyzwyczaili i mówili że dobry jest ale nie o to chodzi. Kolory mogą zostać takie jakie są ale chodzi o to żeby tchnąć trochę życia w to forum, zmienić wygląd wizualny a nie koncepcję i styl.
:
Dołączę się do przedmówców.
Dla mnie jest ok.
A lepsze jest wrogiem dobrego!
Dla mnie jest ok.
A lepsze jest wrogiem dobrego!
:
życia ?? ja i tak nie nadążam z czytaniem. jak tu ma być więcej życia to trza będzie robote rzucić
:
Zrobicie co uważacie, ja tylko nie chciałbym tryliona wodotrysków które spowodują totalna mułowatośc - forum ma byc miejscem wymiany wiedzy i miłych dyskusji - proste, czytelne, szybko i sprawnie działajace - wodotryski to ZŁO które zasłania prawdziwa wartośc forum czyli treść
:
Odpowiedz do tematu
Ręce precz od forum i jego kolorystyki !!!
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).