Helena Pilotka
Odpowiedz do tematu

: Helena Pilotka
Nowy nabytek. Jestem baaardzo zadowolony! Wykonanie to nowy standard wśród chińskich zegarków - porównywalne do seagulla - w mojej ocenie rewelacja. Zegarek jaki jest każdy widzi :mrgreen: Warto podkreślić, że koperta jest znacznie lepiej wykonana niż ta w podobnych modelach dostępnych u jacksona czy manbushiji: dekiel jest zakręcany (a nie "na śrubki"), na boku koperty nie ma charakterystycznej "limitacji" 117/1000 :lol: na dekielku nie ma liczb 0123456789 - nie wiele więcej oczekuję od zegarka. Luminova bardzo ładnie świeci (i równomiernie!). Wykonanie naprawdę robi wrażenie. Kilka skromnych, "reportażowych" fotek:

Uploaded with ImageShack.us

Wojtek

:
Rozumiem, że pilotka, ale czemu Helena ?
Bardzo urodziwa, nawiasem :grin:

ricky
:
Koperta sprawia solidne wrażenie a na uwagę zasługuje fakt że dekiel jest przykręcany.

:
Helena - kupiona od Rou Heleny na zatoce.

Wojtek

:
Ładna Helcia :) . Klasyczny manualny pilocik i bez podrupkowych napisów, jak widzę :grin:

Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-03-13, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
Ну, погоди! :wkurzony:
:
ładny pilotek

:
Ale między uszami się chyba niezbyt popisała .. Koperta wygląda na nie dopolerowaną w tym miejscu. Ale nie zmienia to faktu, że należy się bliżej przyjrzeć ofercie tej pani ..
Gratki Wojtek, niech się nosi ..

:
Fajna pilotka, niech się nosi :razz: A za ile idzie wyjąć taką?

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Tomek napisał/a:
Ale między uszami się chyba niezbyt popisała .. Koperta wygląda na nie dopolerowaną w tym miejscu. Ale nie zmienia to faktu, że należy się bliżej przyjrzeć ofercie tej pani ..
Gratki Wojtek, niech się nosi ..

Się doczepił :evil: Amfibie też sa tam niedopolerowane i nikt im nie wytyka :grin:

Ну, погоди! :wkurzony:
:
I ja się dołączę do pytania powyżej. Poproszę o linka do sprzedawcy.

:
Iks1984 napisał/a:
Fajna pilotka, niech się nosi :razz: A za ile idzie wyjąć taką?

TUTAJ KLIK

:
Tak, tak, ale tam zdaje się jakieś negocjacje do pierwszej krwi były :mrgreen: Ostateczna cena mnie interesuje - za <100$ można mieć małego Ticino ze wszystkimi ficzerami :wink: i wykonanie między uszami chyba nieco lepsiejsze ma :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Między uszami nic nie brakuje! :mrgreen:

Szczotkowanie ma odrobinę inną fakturę niż np. z boku koperty ale nie psuje to ogólnego wrażenia w mojej ocenie.

A Tycjan już leci - porównam czy jest aż tak źle jak melepety piszą :razz:

Wojtek

Ostatnio zmieniony przez w_kaczmarek 2011-03-13, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Który - duży czy mały braciszek :?: :wink: Widziałem, że dla odmiany małe ma out-of-stock a na powrót dostępne są te w czarnym PVD . Mógłby Collucci nad jakimś z tarczą B się zastanowić :razz: :wink:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Blaz
[Usunięty]
:
Helena, to kobita, która się ceni. Ale ma to coś, czego nie mają inni. :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum