Wieksza czesc na konkurs robiona, reszta zebrana z nowych nabytkow i wszystko razem do kupy ląduje w galerii - to wszystkie moje Orienty i na razie nie ma na horyzoncie modelu, który bym bardzo chcial miec.
ORIENT Classic Automatic Power Reserve Sapphire Collection CFD0F003W /na brazowym pasku skorzanym - sa jeszcze wersje na czarnym i bransolecie oraz z kremowa i czarna tarcza/
SK Crystal
Water Proof 200m - tuna can
Pozdr
s
Odpowiedz do tematu
: Moje Orienty
:
Ostatnie zdjęcie rozłożyło mnie na łopatki
:
Phi, też mam taki
Ale kuuuuufa TAKICH fotek robić nie potrafię .
Ale kuuuuufa TAKICH fotek robić nie potrafię .
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Kupujac zegar ze zdjec mozna byc miło rozczarowanym w domu jak zegar przyjdzie ze w realu jest jeszcze ładniejszy a ze strixem jest problem bo jest odwrotnie
:
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2011-03-07, 07:56, w całości zmieniany 1 raz
Pierwszy orient jest świetny - szkoda że dość drogi
i też jestem fanem nie orienta - strixa
i też jestem fanem nie orienta - strixa
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2011-03-07, 07:56, w całości zmieniany 1 raz
:
@Strix
Od kogo brałeś na zatoce tego Orienta Sk środkowego?
Od kogo brałeś na zatoce tego Orienta Sk środkowego?
:
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-03-07, 11:32, w całości zmieniany 1 raz
Dzieki Panowie za mile slowa - ja sie ciesze, ze sa tu konkursy foto i foty na dobrym poziomie - zdopingowalo mnie to, zeby samemu sie podciagnac w temacie i dokupic pare gratow foto Samemu coraz mniej mialem okazji zeby sie pobawic a wlasciwie to brak czasu totalny.
irek - od selera o pseudonimie thaigoodwill
svedos - Heckler & Koch USP cal. 0,45 cala. Mozna z takiego postrzelac na "Warszawiance" /Wawa/
Pozdr
s.
irek - od selera o pseudonimie thaigoodwill
svedos - Heckler & Koch USP cal. 0,45 cala. Mozna z takiego postrzelac na "Warszawiance" /Wawa/
Pozdr
s.
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-03-07, 11:32, w całości zmieniany 1 raz
:
...całkiem fajne te Twoje pstryki
:
Nie miałeś problemu z dostępem do zwalniacza magazynka w tym USP? Jak kiedyś macałem to nie mogłem sięgnąć kciukiem .
:
Pstryki rewelacyjne...
:
Kwestia przyzwyczajenia. Ja mam raczej niewielkie lapy i musze go lekko przerzucac w dloni zeby siegnac, ale po jakims czasie odruch robi sie bardzo naturalny i nie powoduje problemow czy opoznien przy zmianie magazynkow. Nie czuje z tego powodu dyskomfortu, choc na poczatku faktycznie zmiana nie byla plynna.
Ciesze sie, ze foty sie podobaja Zegarki faktycznie mozna obfocic tak, ze wygladaja lepiej niz w realu... Mam kilka zegarkow do opchniecia tez takie porobie... najwyzej jak dojda do klientow z forum to sie wypisze....
Pozdr
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-03-07, 15:13, w całości zmieniany 1 raz
irek1981 napisał/a: |
Nie miałeś problemu z dostępem do zwalniacza magazynka w tym USP? Jak kiedyś macałem to nie mogłem sięgnąć kciukiem . |
Kwestia przyzwyczajenia. Ja mam raczej niewielkie lapy i musze go lekko przerzucac w dloni zeby siegnac, ale po jakims czasie odruch robi sie bardzo naturalny i nie powoduje problemow czy opoznien przy zmianie magazynkow. Nie czuje z tego powodu dyskomfortu, choc na poczatku faktycznie zmiana nie byla plynna.
Ciesze sie, ze foty sie podobaja Zegarki faktycznie mozna obfocic tak, ze wygladaja lepiej niz w realu... Mam kilka zegarkow do opchniecia tez takie porobie... najwyzej jak dojda do klientow z forum to sie wypisze....
Pozdr
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-03-07, 15:13, w całości zmieniany 1 raz
:
oj tam oj tam widziały gały co brały
strix napisał/a: |
Mam kilka zegarkow do opchniecia tez takie porobie... najwyzej jak dojda do klientow z forum to sie wypisze....
|
:
Odpowiedz do tematu
Fotki świetne, a pierwszy Orient jest piękny
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!