Poniżej klika nieudolnych fotek tego cudeńka, które przyszło dziś po zabiegu piaskowania wykonanym rękami szacownego MirkaL za co mu niniejszym składam wielkie dzięki i wyrazy zobowiązania Koperta po piaskowaniu wygląda FANTASTYCZNIE, na zadku miała niewielkie niedociągnięcia, ale teraz jest idealna, piasek zatarł niedoskonałości szlifu i nadał kopercie wyjątkowego charakteru. To napewno nie ostatni piaskowany zegarek w mojej kolekcji
Zegarek czeka na pasek z 50-cio letniej ładownicy by Nick555 (dzięki Blaz ) i zostanie wysłany do kumotra Kubamy w celu wymiany lumy na nieco bardziej "vintydżową" Można powiedzieć, że to mój pierwszy homarek, niestety mało samodzielny, ale powstały w całości dzięki chłopakom z forum
Odpowiedz do tematu
: codename "SAHARA"
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
czy "bezel" zdejmowałeś do piaskowania ,czy piaskowałeś całość bez rozbierania..
:
Wygląda świetnie! Jeszcze nie widziałem piaskowanej Maryśki. Zrobię mu lumę w odpowiednim klimacie
Foch und Ch.
:
Genialny efekt
:
altec wysłałem zegarek w całości, nawet nie wyjmowałem mechanizmu z koperty. W zasadzie można by to zrobić i pewnie nawet byłoby lepiej, ale ja ofiara losu jestem - nie miałem czym odkręcić dekla a przy składaniu bym pewnie popsuł. Mirek zapewniał, że bez problemu mogę słać w całości - i nie żałuję . Zdjęcia nie oddają dokładności z jaką to jest zrobione.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez nick555 2011-01-19, 21:12, w całości zmieniany 2 razy
iksie, ten pasek nie będzie dobry... zobaczysz... nie to żebym dyskredytował swoje osiągnięcia ale akurat ten nie był dobry...
Ale Marycha pełną gębą mi się podoba.
Ale Marycha pełną gębą mi się podoba.
Ostatnio zmieniony przez nick555 2011-01-19, 21:12, w całości zmieniany 2 razy
:
Wyszło zaje@@@@@
Mówiąc szczerze mam "mięszane" uczucia, czy wolał bym w wersji fabrycznej czy piaskowanej, najlepiej chyba mieć dwa.
Mówiąc szczerze mam "mięszane" uczucia, czy wolał bym w wersji fabrycznej czy piaskowanej, najlepiej chyba mieć dwa.
:
Nick Pasek zawsze można zmienić, wiem do kogo się zwrócić w razie czego Szukałem poprostu czegoś bardzo "starego" i akurat się napatoczył
Svedos fabryczna też będzie prędzej czy później, ale chyba forumowiec bez osłony Za duża mi radochę sprawia każdy zegarek, żeby poprzestać na sześciu
Svedos fabryczna też będzie prędzej czy później, ale chyba forumowiec bez osłony Za duża mi radochę sprawia każdy zegarek, żeby poprzestać na sześciu
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
: Re: codename "SAHARA"
tez nie jestem pewien czy nie lepeiej mi sie widzi w fabrycznej kopercie ale powala mnie precyzja i efekt - musze tak zrobic pilota parnisa
pozdr
strix
pozdr
strix
:
Wyszło super
Tym bardziej nie mogę się doczekać na moją Marysię poddaną temu samemu zabiegowi
Tym bardziej nie mogę się doczekać na moją Marysię poddaną temu samemu zabiegowi
:
Efekt wypasiony Kosztowo jak wygląda cała impreza?
:
Ghostdog pogadaj z Mirkiem, generalnie cenowo jest bardzo, bardzo przystępnie.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nie bądź taki skromniś.
Piaskowana Marycha to zupełnie inny zegarek! Lepszy znacznie, znacznie!
nick555 napisał/a: |
iksie, ten pasek nie będzie dobry... zobaczysz... nie to żebym dyskredytował swoje osiągnięcia ale akurat ten nie był dobry...
|
Nie bądź taki skromniś.
Piaskowana Marycha to zupełnie inny zegarek! Lepszy znacznie, znacznie!
:
Odpowiedz do tematu
Jak ją ZROBIŁEM ,to faktycznie nie chciało mi się jej oddawać ,bardzo urokliwa ta Marysia.Co do pytań ,to kumotrowie-pisać ,pytać,wysyłać i jak to mówią...będzie pan zadowolony.