Seiko SKX007
Odpowiedz do tematu

: Seiko SKX007
Witam, ja zaprezentuje swojego Bonda, posiadam go od 4 miesięcy, fajny czasomierz, ale rozglądam się za Monsterem:

Sesja jeszcze z majówki :)

A tutaj na kajdanie

"g*wno chłopu nie zegarek"
:
Fajne fotki.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Miałem dwa razy i poszedł do ludzi :)) . Zegar fajny, kajdan też, ale jakby miał obwódki indeksów to by było miodzio i pewnie bym nie sprzedał. Może z czasem wypuszczą nowszą wersję.

:
Fotki fajne ale widzę że "pasek Ci się zbiegł w praniu" sam zegarek... nigdy chyba nie zrozumiem jego fenomenu... hmmm ;)

Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Daito napisał/a:
Fotki fajne ale widzę że "pasek Ci się zbiegł w praniu" sam zegarek... nigdy chyba nie zrozumiem jego fenomenu... hmmm ;)

Ja również, chorowałem na niego dopóki nie zobaczyłem go u kolegi na ręku... i czar prysł hmmm

:
Nie znacie sie, to swietny zegar jest cool

SKX007 by muchacho86, on Flickr

:
muchacho_ napisał/a:
Nie znacie sie, to swietny zegar jest cool

[url=https://farm3.staticflickr.com/2945/15248221089_f21a1756d7_h.jpg]Obrazek[/url]SKX007 by muchacho86, on Flickr

Jakby mu tarczę zmienić i dni tygodnia zasłonić to może... i jeszcze 2mm większy jakby był hmmm

Nieczynne z powodu że zamknięte
:
muchacho_, dobrze prawi, zegar jest więcej niż spoko i pewnie bym go miał ale u mnie przegrał z monsterem ;)

rinkazki napisał/a:
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ...

pdrog napisał/a:
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ;)
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum