Odpowiedz do tematu
:
Fajny Choć chrono to nie do końca moja bajka.
Na siódmym zdjęciu myślałem, że jest na pasku z podkładką. Nie jest, ale wyglądałby świetnie.
Na siódmym zdjęciu myślałem, że jest na pasku z podkładką. Nie jest, ale wyglądałby świetnie.
Wojtek
:
Mógłby być Wojtek trochę duży - to wyszedł naprawdę kawal kloca. Wystarczy na moją "łapeczkę" popatrzeć :
:
Wygląda zacnie
:
Kawał zygara ,fajny kloc
Skoro nie stać na rolexa ,
będziem nosić pierdzielexa
będziem nosić pierdzielexa
:
Moze zadam glupie pytanie, bezel jest obrotowy czy "atrapa" jak w Vratislavii?
:
Bardzoooo podobna do projektu z kizi Vratislavy Conceptum
:
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Całkiem dobrze rokują te zdjęcia!
Swoją drogą, "sześć ładnych zegarków" to zapowiedź na potem, czy składasz właśnie inne wersje kolorystyczne?
Swoją drogą, "sześć ładnych zegarków" to zapowiedź na potem, czy składasz właśnie inne wersje kolorystyczne?
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
krawiec, szczerze mowiac tu zupelnie inne zegarki jak dla mnie
Ich jedyna cecha wspolna jest ksztalt koperty. Z reszta podobno projekt Enigmy powstal jeszcze przed pojawieniem się pomysłu na VC
Ich jedyna cecha wspolna jest ksztalt koperty. Z reszta podobno projekt Enigmy powstal jeszcze przed pojawieniem się pomysłu na VC
:
Nie podobno, tylko na 100%
muchacho_ napisał/a: |
Z reszta podobno projekt Enigmy powstal jeszcze przed pojawieniem się pomysłu na VC |
Nie podobno, tylko na 100%
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2015-06-22, 11:48, w całości zmieniany 2 razy
Nie mam szpejów do innych, zrobili nam tylko na razie pierwszą wersję. W seryjnej zrobią wszystkie, i od razu poprawią co spierdzielili. Teraz się muszą ogarniać w tempie.
No i teraz jak już im zaakceptujemy kopertę ostatecznie, to będą się mogli brać za wykończenie żabolowej, bo też wisiała do akceptacji po tym jak nam sample spierdzielili.
krawiec, e tam podobny, identyczny!
To powszechnie znany projekt Maximusa z roku 2012.
No i teraz jak już im zaakceptujemy kopertę ostatecznie, to będą się mogli brać za wykończenie żabolowej, bo też wisiała do akceptacji po tym jak nam sample spierdzielili.
krawiec, e tam podobny, identyczny!
muchacho_ napisał/a: |
Z reszta podobno projekt Enigmy powstal jeszcze przed pojawieniem się pomysłu na VC |
To powszechnie znany projekt Maximusa z roku 2012.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2015-06-22, 11:48, w całości zmieniany 2 razy
:
Odpowiedz do tematu
ładnie wyszło, jakieś porównawcze pls? z Navigatorem albo Batorym