było tak:
przyszło to
założyłem (btw wcale gładko nie weszło )
i jest tak
wnioski. Brązowy kołnierzyk był może ciut fajniejszy kolorystycznie, jednak ten od Yobokies na pierwszy rzut oka (nie mówiąc o dotyku) wygląda lepiej, solidniej. Nadaje sznytu.
Paska od Steinharta wciąż nie ma. nawet nie wysłany. pewnie do mnie doszedł z HK kołnierzyk do Niemiec doszedł pasek i niedługo wyślą
Odpowiedz do tematu
: Seiko SRP236
Ostatnio zmieniony przez bofff 2014-07-15, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez bofff 2014-07-15, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
:
bofff, dużo lepiej niż z tym plastikiem.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Na zdjęciach 3 i 4 świetnie widać szlif tarczy i mieniące się kolory. Bardzo ciekawy efekt.
Kozak zegar ogólnie, jak złote elementy mi się nie podobają, tak na ten czasomierz patrzę pożądliwym wzrokiem.
Kozak zegar ogólnie, jak złote elementy mi się nie podobają, tak na ten czasomierz patrzę pożądliwym wzrokiem.
:
:
elegancki komplet
:
I to jest to
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Fajnie wyszło
Tylko pasek gumowany powinien być albo bransa jakaś
Tylko pasek gumowany powinien być albo bransa jakaś
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
bert69, zobaczysz w Kwadracie
Pasek Stenka pasuje jak ulał, lekki brąz spod pęknięć, odcień podobny, grubość pasuje do grubości zegarka...
jeszcze leci do mnie mesh PVD, tak na wszelki wypadek
Pasek Stenka pasuje jak ulał, lekki brąz spod pęknięć, odcień podobny, grubość pasuje do grubości zegarka...
jeszcze leci do mnie mesh PVD, tak na wszelki wypadek
:
Chętnie bardzo obejrzę go po metamorfozie
Szczególnie ciekawi mnie ten meszyk w PVD
Ja czekam na graty do swojego małego tuńczyka - będziestalowy shroud i szczotkowany meszyk Zrobimy fotkę porównawczą
Szczególnie ciekawi mnie ten meszyk w PVD
Ja czekam na graty do swojego małego tuńczyka - będziestalowy shroud i szczotkowany meszyk Zrobimy fotkę porównawczą
Pozdrawiam, Wojtek
:
bofff, klamrę zmień
:
Dyc prevka rose gold satin finish w drodze. Motylka musiałbym powiększyć o 1mm. Szkoda paska męczyć.
:
Zegarek oczywiście fajny. Pasek - kontrowersyjny, na żywo pewnie fajnie wygląda, ale klamra to nieszczęście...
:
:
Odpowiedz do tematu
bofff, nie idź tą drogą