Ponieważ mało jest w internetach rzeczywistych fotek tego zegarka, ta takie na szybko cyknięte kaloryferem na parapecie
Odpowiedz do tematu
: Seiko Sportura SRG019P1
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Bardzo fajne fotki. Ja bym go na jakiejś fajnej skórce widział
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No ujdzie
Od d...y strony byś go pokazał
Od d...y strony byś go pokazał
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Zazdraszczam, choć mam bardzo podobny
Bezel to ceramika, wkładka szafirowa czy inne szkiełko, ewentualnie jakaś emalia ?
Bezel to ceramika, wkładka szafirowa czy inne szkiełko, ewentualnie jakaś emalia ?
:
jakiś bardzo fajny ten seikacz
:
bert69,
Tam od dupy strony to nie bardzo będzie co oglądać. Ot zwykły dekielek.
goTomek,
Tam od dupy strony to nie bardzo będzie co oglądać. Ot zwykły dekielek.
goTomek,
:
Spoko parapet masz goTomek
A Seikacz zacny obiektywnie, bez dwóch zdań. Żeby tak jeszcze nie miał tej tajemniczej instalacji z lewej strony tarczy, deczko mniej napisów, no i inne wskazówki... Już nawet niechby osłona koronki została jak jest.
A Seikacz zacny obiektywnie, bez dwóch zdań. Żeby tak jeszcze nie miał tej tajemniczej instalacji z lewej strony tarczy, deczko mniej napisów, no i inne wskazówki... Już nawet niechby osłona koronki została jak jest.
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
U mnie jest szklany dekielek, więc u goTomka powinno być podobnie
Szymon napisał/a: |
Tam od dupy strony to nie bardzo będzie co oglądać. Ot zwykły dekielek. |
U mnie jest szklany dekielek, więc u goTomka powinno być podobnie
:
..... to byłby zupełnie inny zegarek
Kasamene napisał/a: |
Spoko parapet masz goTomek
A Seikacz zacny obiektywnie, bez dwóch zdań. Żeby tak jeszcze nie miał tej tajemniczej instalacji z lewej strony tarczy, deczko mniej napisów, no i inne wskazówki... Już nawet niechby osłona koronki została jak jest. |
..... to byłby zupełnie inny zegarek
Pozdrawiam, Wojtek
:
Tak mówisz... A ja myślałem, że taka ze mnie Pytia nieodgadniona
bert69 napisał/a: |
..... to byłby zupełnie inny zegarek |
Tak mówisz... A ja myślałem, że taka ze mnie Pytia nieodgadniona
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Sękju
Początkowo myślałem nad niebieskim, bo taki wpadł mi w jednym z tajmtrendów Niestety pan sprzedawca (a innego dnia jeszcze pani i inna pani ) nie byli specjalnie czuli na moje propozycje korumpcyjne i w szczytowym momencie udało się uzyskać rabat... całe 13%
Niestety, niebieski i w internetach u różnych bardziej lub mniej zaprzyjaźnionych majfrendów równiez mocno trzyma cenę, albo wcale go nie ma. Ale za to czarny w tej konkurencji wypada bardziej niz dobrze. No to jeszcze jedna szybka wyprawa do TT, czarne tez mieli, porównałem i wyszło, że też jest ładny
Jest taki plan, niestety nie jest to 22, bransa ma 20mm i w dodatku zwęża się niemiłosiernie do ok. 17mm ale za to jest fajna, pełna, ma pełne maskownice i spoko zapiecie. Ale uszy mają chyba 21mm tak na pierwszy pomiar Jak zdejmę bransę to pokombinuje, 22 powinno sie wcisnąć.
Wygląda jak wkładka, raczej nie ceramika, ale czy szafirowa, czy inne szkiełko na razie nie stwierdzono. No i nie jest to obrotowy bezel, to nie nurek, WR100
A dekielek nie jest szklany, to niebieskie co tam gdzieniegdzie przebija, to niezdjęta jeszcze folia
Fotka zajumana
Generalnie lubię wskaźniki rezerwy w Orientach np., więc i ta instalacja mi nie przeszkadza specjalnie, powiem więcej zwraca uwagę i całkiem fajna jest, a wskazówki mi sie podobają.
Koperta jest cała polerowana (lubię ) jedynie górna, wąska powierzchnia uszy jest szczotkowana. I najbardziej podobają mi sie właśnie te mocno wygięte w dół uszy, tak troche mi się kojarzą z Grand Seiko
No i jestem panbardzozadowolony
Początkowo myślałem nad niebieskim, bo taki wpadł mi w jednym z tajmtrendów Niestety pan sprzedawca (a innego dnia jeszcze pani i inna pani ) nie byli specjalnie czuli na moje propozycje korumpcyjne i w szczytowym momencie udało się uzyskać rabat... całe 13%
Niestety, niebieski i w internetach u różnych bardziej lub mniej zaprzyjaźnionych majfrendów równiez mocno trzyma cenę, albo wcale go nie ma. Ale za to czarny w tej konkurencji wypada bardziej niz dobrze. No to jeszcze jedna szybka wyprawa do TT, czarne tez mieli, porównałem i wyszło, że też jest ładny
kornel91 napisał/a: |
na jakiejś fajnej skórce |
Jest taki plan, niestety nie jest to 22, bransa ma 20mm i w dodatku zwęża się niemiłosiernie do ok. 17mm ale za to jest fajna, pełna, ma pełne maskownice i spoko zapiecie. Ale uszy mają chyba 21mm tak na pierwszy pomiar Jak zdejmę bransę to pokombinuje, 22 powinno sie wcisnąć.
Tomek napisał/a: |
Bezel to ceramika, wkładka szafirowa czy inne szkiełko, ewentualnie jakaś emalia |
Wygląda jak wkładka, raczej nie ceramika, ale czy szafirowa, czy inne szkiełko na razie nie stwierdzono. No i nie jest to obrotowy bezel, to nie nurek, WR100
A dekielek nie jest szklany, to niebieskie co tam gdzieniegdzie przebija, to niezdjęta jeszcze folia
Fotka zajumana
Generalnie lubię wskaźniki rezerwy w Orientach np., więc i ta instalacja mi nie przeszkadza specjalnie, powiem więcej zwraca uwagę i całkiem fajna jest, a wskazówki mi sie podobają.
Koperta jest cała polerowana (lubię ) jedynie górna, wąska powierzchnia uszy jest szczotkowana. I najbardziej podobają mi sie właśnie te mocno wygięte w dół uszy, tak troche mi się kojarzą z Grand Seiko
No i jestem panbardzozadowolony
русский тролль иди нахуй
:
Rudi, Ty też jesteś duży i nie w moim stylu a Cię lubię
русский тролль иди нахуй
:
Fajny! Może polerki too much, ale poza tym gitarka.
:
Ostatnio zmieniony przez mpawel 2014-11-19, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Jeszcze raz gratuluje fajnego Seiko...i na moim ręku też super wyglądał
Ostatnio zmieniony przez mpawel 2014-11-19, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni