Certina DS Podium Automatic Chrono C01
Odpowiedz do tematu

: Certina DS Podium Automatic Chrono C01
Kilka fotek na potrzeb przyszłej recenzji najnowszego chrono z kolekcji. :))

:
Ładną parkę tworzą z Tissotem :))

:
Bardzo fajnie się prezentuje. Dorzuć ze dwa zdjęcia tyłu tylko bez tej naklejki :) Żeby można było zobaczyć mechanizm bo widzę, że dekiel odkryty.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91 napisał/a:
Żeby można było zobaczyć mechanizm bo widzę, że dekiel odkryty.

Lepiej nie :D

Dorzucę przy recenzji ;)

:
Słoniu, no właśnie chcę zobaczyć po co dali odkryty dekiel :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Bardzo fajna cytrynka, graty pifko
Jedna rzecz w sumie mi nie pasuje - uszy wydają się zbyt masywne. W połączeniu z bransą pewnie byłoby OK, ale jakoś z tym paskiem hmmm jakby był zbyt delikatny. Może jakiś handmade grubszy?

:
................bardzo fajna Cytryna pifko

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Tak jak Chorwat, zbyt masywne uszy nie pasuja do tego paska i psują efekt ładnego zegarka.

:
Uszka są masywne ale mi się takie podobają :)) Paseczek faktycznie za delikatny - chociaż dodaje odrobinę elegancji do sportowego chrono :złośliwiec: Niestety, jakość paska mocno taka se :/

:
Fotki fajne a zegarek...może nie odrywaj tej folii z dekla, jako nowka drożej się sprzeda ;)

:
Słoniu, no jakość pasków w Certinach IMO średnia ;) Zrób sobie jakiś fajny masywny pasek u chłopaków, tylko motylek wykorzystaj ;)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
Panowie ale ja DS Podium nie zamierzam sprzedawać. Od początku wpadła mi w oko (w sumie wcześniej już starsza droższa wersja na valgranges), a zegar ma mega funfactor. Poza tym zawsze chciałem fajną pandę (tutaj też sporym atutem była przystępna cena). Podoba mi się na tyle, że chętnie kolejną certinkę czy tissota bym przytulił cool

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum