Kilka się strzeliło. Pomagała skórka 1mm w kolorze "lekko blue" i latarka Olight.
Tu chyba najbardziej naturalne jaki jest w rzeczywistości.
Nie ma zdjęcia świecenia, bo... on nie świeci. Naświatlanie latarką przez minutę i zdjęcie z czasem 10sek, dało widok żarzących się wskazówek i maaaaaalutkie punkciki indeksów. No ale jak na tarczę z drukarki, nie wymagajmy zbyt wiele
Odpowiedz do tematu
: Obris Morgan Explorer
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
zdjęcia ok a zegar to obciach żeby tak porządny człowiek jak ty nosił takie badziewie
kiedy mi go sprzedaż
kiedy mi go sprzedaż
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Zdjęcia spoko... ale połączenie czarnego niebieskiego i złotego... jakieś nie teges, choc to tylko zdjęcia i na żywo wrażenia mogły by być inne
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
On ma wskazówki srebrne, to się coś odbiło z lampy która była gdzieś w sufit...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
No to zupełnie zmienia postać rzeczy...
nick555 napisał/a: |
On ma wskazówki srebrne, to się coś odbiło z lampy która była gdzieś w sufit... |
No to zupełnie zmienia postać rzeczy...
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Chyba sprzedasz?
Ciniol napisał/a: |
kiedy mi go sprzedaż |
Chyba sprzedasz?
:
Przemek - też Ci się (jak widzę) zapinka nie domyka
Przemek - też Ci się (jak widzę) zapinka nie domyka
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Fazi, szczegół z tą zapinką Fajny ten Obris jakby był w stali też bym go chętnie ponosił.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
jakby mu wystawające indeksy dołożyć...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
No jakiś luz ma, ale nie otwiera się. Za to, żeby zamknąć tą pierwszą cześć, muszę ścisnąć e dynksy od odpinania. Pewnie trzeba coś podszlifować, ale...
Fazi napisał/a: |
:D
Przemek - też Ci się (jak widzę) zapinka nie domyka |
No jakiś luz ma, ale nie otwiera się. Za to, żeby zamknąć tą pierwszą cześć, muszę ścisnąć e dynksy od odpinania. Pewnie trzeba coś podszlifować, ale...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Odpowiedz do tematu
To widać standard w tej serii - u mnie identycznie się dzieje...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...