Kilka zdjęć z wieczornej sesji przy lampce. Na pierwszy rzut oka fajniejszy od mojego poprzedniego ocka - S1400.
Odpowiedz do tematu
: Casio Oceanius Manta OCW-S3000-1AJF
:
Podoba mi się
Szkoda, że nie ma jasnej wersji... mam mało jasnych zegarków, a właśnie w OCkach najbardziej lubię biało-niebieskie połączenie. Choć może ciemnego kiedyś też sobię będę miał...
Gratulacje
Szkoda, że nie ma jasnej wersji... mam mało jasnych zegarków, a właśnie w OCkach najbardziej lubię biało-niebieskie połączenie. Choć może ciemnego kiedyś też sobię będę miał...
Gratulacje
World Wide Watches
:
Całkiem przyjemnie wyglądająca bateryjka
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Kuuuurna... Ja choruję na Ocka od dośc dawna, a ten jeszcze takie zdjęcia wrzuca.
Wilcy nie ludzie
Gratki, bo świetny jest.
Wilcy nie ludzie
Gratki, bo świetny jest.
:
Ło boziu! Ta profilowana koperta; doskonałe wykończenia; trójwymiarowość tarczy i indeksów; połączenie kolorów; to jak światło załamuje się na indeksach i wskazówkach; no i do tego HEQ... Jeśli w rzeczywistości jest tak zarąbisty, jak na tych zdjęciach, to nie mam pytań panie, w zaspę czem prendzej!
Super Podpis Bulwo
:
No fajny. Niech będzie
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
Machlo, zacząłbyś wreszcie znowu przychodzić na mityngi i odpowiednie zegarki zabierać ze sobą
Cytat: |
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki |
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
:
Podoba mię się Bardzo...
"...So he hid it in the one place he knew he could hide something. His ass. Five long years, he wore this watch up his ass... "
:
Zarąbisty jest ten oceanus. Kuźwa jak kiedyś znudzą mi się mechaniki to też sobie taki kupię
:
...przestrzenność tarczy jest powalająca...no nie sądziłem, że taki mi się spodoba...genialny jest...i tyle
:
Szwajcarzy byliby w stanie zrobić taki zegarek ale potem wyceniliby go na co najmniej 10 tys PLN.
Casio przez względnie niedawny rozwój linii Oceanusa, bezkonkurencyjną w swojej klasie linię G-Shock, i kilka kultowych "masowych" modeli z zegarko-kalkulatorem na czele dzielnie dotrzymuje kroku Seiko i Citizenowi.
Machlo za dobry wybór.
Casio przez względnie niedawny rozwój linii Oceanusa, bezkonkurencyjną w swojej klasie linię G-Shock, i kilka kultowych "masowych" modeli z zegarko-kalkulatorem na czele dzielnie dotrzymuje kroku Seiko i Citizenowi.
Machlo za dobry wybór.
Zegarki * Rower * Radio
:
Machlo fajny ten ocek, zazdraszczam.
:
Dzięki, dzięki wszystkim za gratki.
Arek, postaram się, ale nie obiecuję.
Arek, postaram się, ale nie obiecuję.
:
Z każdym kolejnym zdjęciem, na jakim tę Mantę widzę, podoba mi się coraz bardziej.
Gratulację machlo zakupu!
Gratulację machlo zakupu!
:
Odpowiedz do tematu
Takie tam dwa porównawcze z GSem dziś strzeliłem.