Kilka fotek się cyknęło, niestety światło kiepskie więc wyszła mi taka trochę niezamierzona sepia
Odpowiedz do tematu
: Atlantic Worldmaster
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2013-07-23, 22:19, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2013-07-23, 22:19, w całości zmieniany 2 razy
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Świetna jest ta kosteczka - wpasowałaby się w moją skromną kolekcję. Mogłaby spokojnie zająć miejsce seiko kosteczki w tym kolorze... Także Bartek - wal się
:
Jak Xicorr będzie robił FSO 125P, to powinien się przyglądnąć jak się robi "kanciaki". Fajny
:
No właśnie wal się. Mi też się podoba i zdjęcia niczego sobie To ile zegarków w kolekcji zostało bo byłem na urlopie jak sprzedawałeś ??
Słoniu napisał/a: |
Świetna jest ta kosteczka - wpasowałaby się w moją skromną kolekcję. Mogłaby spokojnie zająć miejsce seiko kosteczki w tym kolorze... Także Bartek - wal się |
No właśnie wal się. Mi też się podoba i zdjęcia niczego sobie To ile zegarków w kolekcji zostało bo byłem na urlopie jak sprzedawałeś ??
:
Co w środku siedzi??
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Chyba Sw200
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Sellita SW200
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Zacna kostka
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Piękny zegarek. Kolega taki ma i na ręku wygląda miodzio. Kolor jest super.
:
Bardzo mnie się podobuje, gratki i szczere hejty
_
work in progress
work in progress
:
Kilka nowych fotek na szybko:
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Świetny zegarek... zdjęcia też niczego sobie - ale jak dla mnie ma jedną wadę... jest kwadratowy
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Bartek świetny jest ten zegarek. Normalnie oczy się lepią do niego
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Odpowiedz do tematu
Tylko przez to wygięte szkiełko ciężko mu zrobić fotkę tak, żeby nic się w nim nie odbiło
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek