Junghans Trilastic
Odpowiedz do tematu

: Junghans Trilastic
Kupiony za przyzwoite pieniądze (nawet bardzo przyzwoite).

W środku 17-kamieniowy in-house z rodziny J93, a konkretnie J93/1 - wersja 693.83 z centralną sekundą. Model datowany na przełom lat 50/60.

Stan bez zarzutu :)

...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
Fajny,na kizi ktoś pokazywał werki junghansa takie że głowa mała :shock:
ps
Od Zbyszka?

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Od Staszka :)

:
crayzee, gratulacje, świetnie zachowana sztuka, aż miło popatrzeć.

:
Śliczny, się podoba ;) .

Antisocial and faceless...
:
a już zdawałao mi się że zdołałem zapomnieć jak nienawidze crayzee'go za jego niektóre zegarki :głową w mur: musiał przypomnieć :głową w mur:
zegar prześwietny - prostota i elegancja
pifko

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Zacny pifko

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Dorzucę jeszcze kilka fotek z innym modelem z czasów, kiedy zegarek poniżej 40 mm nie był niczym dziwnym :-)

:
Zacna parka pifko

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Piękny zegarek, ale nie pasuje mi ten profil pleksy. Czy tam na pewno powinna być taka wysoka bańka?

pozdrawiam
Narfas

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum