Citek idzie na rekord!
Jest u mnie ponad 15 lat. Bez serwisu i wymiany akumulatorka. A podobno trwałość tego elementu to 10 lat. Niestety przegapiłem serwis i już nie ma do niego części. Ale on na szczęście działa! Jak go nie używam, leży sobie spokojnie na parapecie.
Mocno „zmęczony”, ale dalej pełen surowego uroku.
Odpowiedz do tematu
: Citizen BJ9030-51E GMT
:
"Mocno zmęczony"? Pokaż mi to palcem, bo nie uwierzę. Wygląda jak funkiel nówka. Fajny łocz swoją drogą.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Ciekawe,ciekawe...
:
Dbasz to masz, zegarek jak nowy
:
Pisałeś o tym zegarku?
Fajny jest i nad podziw zadbany.
robinp napisał/a: |
Mocno „zmęczony” |
Pisałeś o tym zegarku?
Fajny jest i nad podziw zadbany.
:
Ząb czasu (nomen omen) nadgryzł głównie bezel. Jak widać, a właściwie nie widać, po grawerce stref czasowych. Poza tym staram się dbać
:
W sumie racja. Spojrzałem teraz na mój, a tam bezel szczotkowany, a napisy wypełnione na czarno. Tutaj się to spolerowało. I tak wygląda świetnie.
... po grawerce stref czasowych... |
W sumie racja. Spojrzałem teraz na mój, a tam bezel szczotkowany, a napisy wypełnione na czarno. Tutaj się to spolerowało. I tak wygląda świetnie.
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Dzięki
A temu spolerowaniu to ja trochę pomogłem... Tak intensywnie starałem się pozbyć jakiegoś drobnego "dziabnięcia", że zmieniłem dyzajn bezela
Ale to było zaraz na początku posiadania. Tak jak z nowym samochodem. Najdrobniejsza ryska powoduje "gryzeldę". Na szczęście przechodzi z czasem i coraz bardziej wisi, że tu wgniotka a tam rysa
A temu spolerowaniu to ja trochę pomogłem... Tak intensywnie starałem się pozbyć jakiegoś drobnego "dziabnięcia", że zmieniłem dyzajn bezela
Ale to było zaraz na początku posiadania. Tak jak z nowym samochodem. Najdrobniejsza ryska powoduje "gryzeldę". Na szczęście przechodzi z czasem i coraz bardziej wisi, że tu wgniotka a tam rysa
:
A jak przyjdzie do sprzedaży, to się okazuje że chcemy komuś wżenić trupa w ciężkich pieniądzach... Ech...
...coraz bardziej wisi, że tu wgniotka a tam rysa |
A jak przyjdzie do sprzedaży, to się okazuje że chcemy komuś wżenić trupa w ciężkich pieniądzach... Ech...
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Mimo modowanego bezela wygląda świetnie! I ta Eco-tarcza - super
:
Ostatnio zmieniony przez beceen 2013-06-19, 07:24, w całości zmieniany 1 raz
swietny model, jeden z moich ulubionych. Jakbys sie chcial pozbyc kiedys, bo bezel sie za bardzo swieci, to dawaj znaka, dolaczy do kolegow:
Ostatnio zmieniony przez beceen 2013-06-19, 07:24, w całości zmieniany 1 raz
beceen | ***** ***
:
Radełkowane koronki rulez
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Nooo właśnie... tak się zastanawiałem i dopiero Fazi mnie natchnął tym radełkowaniem. To właśnie dzięki niemu zegarek zyskał co najmniej + 1 do charyzmy
Fazi napisał/a: |
Radełkowane koronki rulez |
Nooo właśnie... tak się zastanawiałem i dopiero Fazi mnie natchnął tym radełkowaniem. To właśnie dzięki niemu zegarek zyskał co najmniej + 1 do charyzmy
:
Radełkowanie koronki rulez
lub
Radełkowana koronka rulez
lub
Radełkowane koronki rule
Odpowiedz do tematu
Fazi napisał/a: |
Radełkowane koronki rulez |
Radełkowanie koronki rulez
lub
Radełkowana koronka rulez