Tudor Black Bay
Odpowiedz do tematu

: Tudor Black Bay
Na początek dwie fotki. Niestety na szybko - na parapecie.

:
Jeszcze raz graty. Rewelka czasomierz :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Poziom fanu przy tym zegarku może nie sięga Zenitu (El Primero ) , ale i tak świetny ten Tudor .

:
Genialny duet - zenith i tudor. :głową w mur:

:
Gratulacje! :) Niby ładny, ale dobrze czułem, że nie ma czego zazdraszczać. :)) ;)

:
Ożeż ty!.......ubiegłeś mnie. :P
Graty i opisz wrażnia. :)

Kuba
:
quub, Ty też się nim zachwycasz?
:D
IMO ujdzie nawet, ale przy Zenicie to taka "bida" :złośliwiec:

:
+1
Ale koronka jest fantastyczna!

Skate or die!
:
Gratulacje, piękny zegar. Fotki też niezgorsze.

:
Wprawdzie protoplasta z 1954 (tak przynajmniej określa to producent) jest bardziej bezpretensjonalny http://www.tudorwatch.com...black-bay/1954/ i ładniejszy IMO, to ten Tudor jest jednym z ciekawszych wizualnie jakie widziałem, zawdzięczając ten osąd kilku dopracowanym szczegółom.

Zegarki * Rower * Radio
:
Santino napisał/a:
quub, Ty też się nim zachwycasz?

Podoba mi się, ....no i nie mam żadnego porządnego nurka na wakcje co by przyszpanować w kajaku..... ;)

Kuba
:
Piękny zegarek, super zdjęcia. Głębia koloru na bezelu robi swoje. Jaram się!

:
quub napisał/a:
Ożeż ty!.......ubiegłeś mnie. :P
Graty i opisz wrażnia. :)

Wrażenia super. Pasek dosyć cienki i miękki, czyli taki jakie lubię. W komplecie z bardzo fajnym deploymentem. Jednak jak założyłem na to czarne nato.... to tak już został - rewelacja :)

Na żywo ten bordowy kolor jest super, taki głęboki. Całości dopełnia bordowa wstawka przy koronce. Wskazówki pięknie błyszczą.

No i na koniec praca bezela - BAJKA :)

Ogólnie - powala mnie na tym czarnym parciaku :D

:
No właśnie mnie ten pach się średnio podoba, dlatego celowałbym w opcję bransa+parciak obowiązkowo.
Fajnie, cieszę się razem z Tobą. :)

Kuba
:
super ale twój zenith lepszy :))

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum