Tradycyjna, pożegnalna.
Odpowiedz do tematu
: Orient Sun&Moon by Lechu
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2013-04-07, 17:38, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2013-04-07, 17:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Co tu dużo mówić, śliczny!
KUPIĘ TISSEL PILOT-B-TYPE
:
Mnie sie tez ten projekt podoba, to jest tak wlasciwie jedyny, w ktorym jakos trawie wskazowkowy datownik, ale mam wrazenie, ze oni je wszystkie na jednym werku tluka...
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Dni tygodnia lub miesiące w tej formie jeszcze zniesę, ale dzienny kalendarz to jakaś masakra z odczytem
:
No nie, tego to ja tez nie trawie...
Pare - poza tym - naprawde fajnych zegarkow sobie z tego powodu podarowalem, bo jak se tylko wyobrazilem, ze bede musial na niego przez caly dzien patrzec, to mi wszystko mieklo...
Bibliotek@rz napisał/a: |
Dni tygodnia lub miesiące w tej formie jeszcze zniesę, ale dzienny kalendarz to jakaś masakra z odczytem |
No nie, tego to ja tez nie trawie...
Pare - poza tym - naprawde fajnych zegarkow sobie z tego powodu podarowalem, bo jak se tylko wyobrazilem, ze bede musial na niego przez caly dzien patrzec, to mi wszystko mieklo...
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
:
Odpowiedz do tematu
Co gorsza, jest taki jeden z tą formą datownika, dla którego mogę się złamać. Też Orient zresztą... Gdyby nie ten datownik właśnie, aż tak długo bym się nie łamał