Svedos'a Tisell PILOT 6460 automatic 42mm
Odpowiedz do tematu

: Svedos'a Tisell PILOT 6460 automatic 42mm
Zanabył się taki oto łocz, Tisell PILOT 6460 automatic 42mm napędzany werkiem ETA, jak mniemam jest to oryginalna ETA...znaczy się oryginalna Chińska ETA :)) ...a dokładnie w opisie zegarka jest Asian 2836 (ETA2836 kopia), 28800 (wibracji), + / -25 sekund / dzień.

W tej chwili zegarek jest na nieoryginalnym pasku, standardowo jest zamontowany ciemnoczekoladowy pasek taki jak niżej, w zestawie jest także klamra motylkowa umożliwiająca zamontowanie grubych pasków

ja dodatkowo otrzymałem także taki pasek

Ostatnio zmieniony przez Svedos 2013-03-07, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
:
Prezentuje się miodnie. A jak z jakością tych pasków, da się nosić? Czy jak parnisowe smoki?

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Paski są zupełnie przyzwoite, ten pierwszy ,czekoladowy przypomina nieco paski REDA S-23, ale jest lepiej wykonany i nie widać w nim "tekturowego wkładu" pomiędzy warstwami skóry, do tego spodnia część, tzw futrówka jest wykona ze skóry a nie z mielonej skóry, do tego jest to skóra która nie chłonie tak wilgoci.

drugi pasek, brązowy z nitami jest w swojej konstrukcji bardzo podobny do pierwszego, oba mają 3,5-4 mm grubości, boczki wykończone odpowiednio dobraną farbą elastyczną. Ten z nitami jest nieco milszy w dotyku. Oba są także bardzo miękkie i ładnie się po uformowaniu układają na nadgarstku.

:
Jaki "złoty" we wśrodku :D

Pozdrawiam
Lastrad
Woytec60
[Usunięty]
:
Też klasyka i też bardzo ładny :)
Fotki dobre to i pooglądać można.
Jak pisałem w innym wątku, wole tarczę "nawigacyjną" w B-Urach ale Twoją parką nie pogardziłbym i nosiłbym na zmianę.

:
No i brawo .. Ilość Tiselli na forum stale rośnie :)

:
Tomek napisał/a:

Ciekawe po czym wnosisz :)) :?:

:
Tomek napisał/a:
Ilość Tiselli na forum stale rośnie

he he he, mam zamiar zanabyć "Rzymiankę" :))

:
Svedos napisał/a:
he he he, mam zamiar zanabyć "Rzymiankę" :))

I słusznie, słusznie, imho warto.

Woytec60
[Usunięty]
:
Tomek napisał/a:

No, trzeba na bazarek częściej zaglądać... :)

Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-03-07, 13:11, w całości zmieniany 2 razy
:
Svedos wal się! :P

:
Fajny jest, podoba mi się ten polerowany rancik na uszach :) Wiem, że miałem się już nie zbliżać do pilotek....ale ile taka przyjemność? ;) :)) :D :głową w mur:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, ze względu na werk cena była nieco mniej atrakcyjna od wersji z tarczą "nawigacyjną" ten kosztował całe 170 prezydentów.

:
A jak się ma do najsłynniejszego forumowego pilota - Mezaliansa :?: , Sylwek :?: :idea:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum