Orient m-force w nowym ubranku
Odpowiedz do tematu
: M-force
:
No ładnie temu zegarku na nato...
Ale na bransolecie najlepiej
Ale na bransolecie najlepiej
:
Do twarzy mu z nato.
:
Sizar branza delikatna była , zeby nie w uszach 23mm to bym załozył branze od big mako ona by napewno pasowała .
Sizar napisał/a: |
No ładnie temu zegarku na nato...
Ale na bransolecie najlepiej |
Sizar branza delikatna była , zeby nie w uszach 23mm to bym załozył branze od big mako ona by napewno pasowała .
:
Kurde super jest m-force, a nato dobrze mu leży.
:
Fajny ten mój zegarek. Też nosiłem go na nylonie, teraz chyba zakupiłbym stosowną gumę 24mm.
:
Jakby co jest u mnie stosowna guma 24mm pachnąca wanilią
:
Sam jesteś delikatny
W M-Force jest jedna z najlepszych bransolet Orienta ever Imho
revolta napisał/a: |
Sizar branza delikatna była |
Sam jesteś delikatny
W M-Force jest jedna z najlepszych bransolet Orienta ever Imho
:
Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-02-13, 20:31, w całości zmieniany 3 razy
Maciek nie jest powiedziane ze w MOIM zegarku nie bedzie gumy
Tomek ja nie twierdze ze ta branza jest zla , bo jest bardzo dobra fajnie sie uklada na reku tylko jest delikatna w sesie cienka a w stosunku do zegarka
Tomek ja nie twierdze ze ta branza jest zla , bo jest bardzo dobra fajnie sie uklada na reku tylko jest delikatna w sesie cienka a w stosunku do zegarka
Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-02-13, 20:31, w całości zmieniany 3 razy
:
O!
[ Dodano: Sro 13 Lut, 2013 20:56 ]
No właśnie wieszają psy na tej bransolecie, a mnie podeszła - nic nie latało, nie brzęczało, nawet maskownice, mimo, że nie z litego kawałka stali - sztywne i idealnie dopasowane, do tego była bardzo ładnie wykonana i wygodna. Klamerka też spoko
[ Dodano: Sro 13 Lut, 2013 20:58 ]
Jakby była gruba to by zegarek ważył 280 gram i by nie był tak wygodny Imo ta jej "cienkość" tutaj działa wyjątkowo na plus, to nie jest taka tandetność jak w tanich seiko kwarcokach
Sizar napisał/a: |
Ale na bransolecie najlepiej |
O!
[ Dodano: Sro 13 Lut, 2013 20:56 ]
Tomek napisał/a: |
W M-Force jest jedna z najlepszych bransolet Orienta ever |
No właśnie wieszają psy na tej bransolecie, a mnie podeszła - nic nie latało, nie brzęczało, nawet maskownice, mimo, że nie z litego kawałka stali - sztywne i idealnie dopasowane, do tego była bardzo ładnie wykonana i wygodna. Klamerka też spoko
[ Dodano: Sro 13 Lut, 2013 20:58 ]
revolta napisał/a: |
delikatna w sesie cienka |
Jakby była gruba to by zegarek ważył 280 gram i by nie był tak wygodny Imo ta jej "cienkość" tutaj działa wyjątkowo na plus, to nie jest taka tandetność jak w tanich seiko kwarcokach
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nie rozumiecie mnie branza jest ok jezeli chodzi o sprawy techniczne , ale zegar na tym nato wyglada zupełnie inaczej i tyle
:
Jacek, nie przejmuj się :
Ja też noszę sumo na Ron`ie i się śmieli
Czasem trzeba coś zmienić...
Ja też noszę sumo na Ron`ie i się śmieli
Czasem trzeba coś zmienić...
:
Sizar ja to wszystko przemyslałem i oni nam zazdroszcza i tyle nie ma innego wytłumaczenia
:
Ja się nie śmieję, noś na czy lubisz Mnie sama idea szmacianego paska odpowiada bardzo, nie lubię po prostu Nato bo zapięcie i żelastwo wypadają niesymetrycznie po bokach nadgarstka Co innego Zulu Tyle, że ten zegarek jest dla mnie za duży i ciężki do tak delikatnych pasków
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-02-13, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Łukasz ale przez te grube bardzo grube teleskopy i 2mm nato ,w uszach tak sie pasek wywija ze wyglada na poteznego szmaciaka
Zobacz to wszystko licuje sie z góra uszu koperty
Zobacz to wszystko licuje sie z góra uszu koperty
Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-02-13, 21:11, w całości zmieniany 1 raz