Odpowiedz do tematu
: Monster(s) :)
edit
Ostatnio zmieniony przez altec 2013-02-06, 20:08, w całości zmieniany 2 razy
edit
Ostatnio zmieniony przez altec 2013-02-06, 20:08, w całości zmieniany 2 razy
:
Fotka fajna ale jakoś tak z Monsterów jednak wolę "starą gwardię" ...
:
Zreszta z czym on taki nowy ? zewnetrznie , chyba ze o podwójna cene chodzi ?
Slavol napisał/a: |
Fotka fajna ale jakoś tak z Monsterów jednak wolę "starą gwardię" ... |
Zreszta z czym on taki nowy ? zewnetrznie , chyba ze o podwójna cene chodzi ?
:
Sie melepety nie znaja, wyglada kozacko. Fota tez fajna
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Ostatnio zmieniony przez Krzyzol 2013-02-06, 15:43, w całości zmieniany 2 razy
No kurna nie wiem Bez indeksów minutowych na pewno mu lepiej, ale ten kolor w ogóle do mnie nie gada. Pomarańczowy może?
Edit: aaa, zapomniałem, koronka
Edit: aaa, zapomniałem, koronka
Ostatnio zmieniony przez Krzyzol 2013-02-06, 15:43, w całości zmieniany 2 razy
Wojtek
:
Mi się podoba, nawet bardzo, choć nie od razu tak było, musiałem do tych nowych indeksów pewien czas dojrzewać. Nawet koronka już mi nie przeszkadza. Mimo że mam czarnego klasycznego to ten poważnie chodzi mi po głowie.
Dostał też nowy mechanizm (4R36) z dokręcaniem i stopsekundą. Cena jest oczywiście trochę wyższa, ale nie aż dwukrotnie. W niektórych sklepach w przedziale 209-225$ w zależności od wersji, choć jak na razie z dostępnością jeszcze jest kiepsko.
altec, poprosimy więcej zdjęć. Te z "Pokaż co masz dziś na nadgarstku" były bardzo ładne.
revolta napisał/a: |
Zreszta z czym on taki nowy ? zewnetrznie , chyba ze o podwójna cene chodzi ? |
Dostał też nowy mechanizm (4R36) z dokręcaniem i stopsekundą. Cena jest oczywiście trochę wyższa, ale nie aż dwukrotnie. W niektórych sklepach w przedziale 209-225$ w zależności od wersji, choć jak na razie z dostępnością jeszcze jest kiepsko.
altec, poprosimy więcej zdjęć. Te z "Pokaż co masz dziś na nadgarstku" były bardzo ładne.
:
Dlatego napisałem ''zewnętrznie ''
A czy stary piec w nim był zły ?
Jak bym miał do wyboru ''stary'' ''nowy'' to bym wziąłbym ''stary'' i nie chodzi tu o cene .
Cytat: |
Dostał też nowy mechanizm (4R36) z dokręcaniem i stopsekundą. |
Dlatego napisałem ''zewnętrznie ''
A czy stary piec w nim był zły ?
Jak bym miał do wyboru ''stary'' ''nowy'' to bym wziąłbym ''stary'' i nie chodzi tu o cene .
:
Ostatnio zmieniony przez altec 2013-02-06, 19:47, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez altec 2013-02-06, 19:47, w całości zmieniany 2 razy
:
A co to znaczy zły? Swoją rolę spełniał. Ten jest po prostu lepszy, ma dokręcanie i stop sekundę A cena też się imo za jakiś czas unormuje - teraz to standardowy podatek od nowości
revolta napisał/a: |
A czy stary piec w nim był zły ? |
A co to znaczy zły? Swoją rolę spełniał. Ten jest po prostu lepszy, ma dokręcanie i stop sekundę A cena też się imo za jakiś czas unormuje - teraz to standardowy podatek od nowości
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Kolorek lumy ma ładniejszy
Poza tym to samo
Poza tym to samo
:
Cezar, luma tak tylko na zdjęciu wyszła, w rzeczywistości kolor pozostał bez zmian.
:
Pewnie mi się jeszcze zacznie podobać, na razie jednak patrzę i dojrzewam. Ale qwa... stara koronka była w typie bezela, a ta?
Wojtek
:
Odpowiedz do tematu
Seven, no to bez sensu....
A`la citizen jest ładniejsza
A`la citizen jest ładniejsza