Odpowiedz do tematu
: Konstelacja
:
PKP
Świetne tło bo zegarek sam w sobie
Świetne tło bo zegarek sam w sobie
:
Zegar słabo widoczny,to tło go zabija ,
ale ostatnia fota wymiata
ale ostatnia fota wymiata
:
To znaczy? Mogłem je przeostrzyc albo dac za duzo kontrastu, kompresja jest taka sama jak zwykle Nie chciało mi się zmniejszac, a forum zmniejsza zdjęcia samo, więc moze to to, chociaż mi się wydają normalne
Ostatnio zmieniony przez tessio 2013-01-15, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
Santino napisał/a: |
tessio, kompresja Ci zjadła foty |
To znaczy? Mogłem je przeostrzyc albo dac za duzo kontrastu, kompresja jest taka sama jak zwykle Nie chciało mi się zmniejszac, a forum zmniejsza zdjęcia samo, więc moze to to, chociaż mi się wydają normalne
Ostatnio zmieniony przez tessio 2013-01-15, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Po zmniejszeniu przez forum zjada ostrośc (przynajmniej u mnie ). Jak się kliknie w zdjęcie dwa razy to jest normalnie (w oryginalnym rozmiarze).
:
Dokładnie tak jest - żeby było ok, to musisz od razu wrzucić zmniejszone do 800
:
No to trzeba mi tak od razu, a nie jakies kompresje Ja prosty chłopak jestem
:
Kompresja na forum jest ok - dla większości zdjęć to i tak nie ma większego znaczenia
:
Ostatnio zmieniony przez strix 2013-01-15, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
+1
od strony fotograficznej tlo wygrywa konkurencje z przedmiotem foty o sciaganie uwagi - nie sposob sie skupic na zegarze.
Sam zegar jak dla mnie swietny.
s
od strony fotograficznej tlo wygrywa konkurencje z przedmiotem foty o sciaganie uwagi - nie sposob sie skupic na zegarze.
Sam zegar jak dla mnie swietny.
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2013-01-15, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
super!
p.s. postanowiłem, że na jakiś czas ostatnie zdjęcie będzie na moim laptopie robić za tło
p.s. postanowiłem, że na jakiś czas ostatnie zdjęcie będzie na moim laptopie robić za tło
Mądry wie co mówi - idiota mówi co wie.