Fotograf ze mnie kiepski i zdjęcia robione kalkulatorem ale staralem się jak najlepiej.
Odpowiedz do tematu
: Obris Morgan Nevon
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-12-26, 23:18, w całości zmieniany 1 raz
Koperta i branza są genialne, ale ten bezel... no kurcze nie pasuje mi.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-12-26, 23:18, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
IMO wygląda na świetnie wykonany - czuję, że na żywo mocno zyska... Czy mi się podoba? Nie wiem, intryguje mnie Niech się nosi!
:
Wykonanie wg mnie naprawde super, nie ma się za bardzo do czego przyczepic.
Zegar fajnie leży na nadgarstku, chociaż jest spory i ciężki. Faktycznie kawał żelaza, ale tego się spodziewałem a nawet oczekiwalem.
Co do bezela też mam ambiwalentne uczucia, chociaż uczciwie przyznam że na początku ten gładki bezel to był raczej argument na plus tego zegarka.
Słoniu napisał/a: |
IMO wygląda na świetnie wykonany - czuję, że na żywo mocno zyska... Czy mi się podoba? Nie wiem, intryguje mnie Niech się nosi! |
Cytat: |
Wygląda na kawał żelaza |
Wykonanie wg mnie naprawde super, nie ma się za bardzo do czego przyczepic.
Zegar fajnie leży na nadgarstku, chociaż jest spory i ciężki. Faktycznie kawał żelaza, ale tego się spodziewałem a nawet oczekiwalem.
Cytat: |
Koperta i branza są genialne, ale ten bezel... no kurcze nie pasuje mi. |
Co do bezela też mam ambiwalentne uczucia, chociaż uczciwie przyznam że na początku ten gładki bezel to był raczej argument na plus tego zegarka.
:
Dla mnie super, bardziej mi się widzi opcja z jasnym bezelem ale i tak zegar mi się bardz podoba
Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
Kawał klocka a bezel taki trochę jak opona.
Pozdrawiam
Waldek
Waldek
:
Fotki OK a zegarek...
Bezel i wskazówki mi nie leżą, poza tym w porządku.
Bezel i wskazówki mi nie leżą, poza tym w porządku.
:
Kurde, dobry ten zegar!
:
bransoleta, kopercisko, wskazania - wszystko mi pasuje, ogólnie bardzo super sprzęt, ale mam pewien niedosyt...właśnie w tym bezelu
Mądry wie co mówi - idiota mówi co wie.
:
Fajny kawał zegara.
:
Ja sie skłaniam ku czarnuchowi, ale po co mi on? Nie wiem...
Śmiesznie i intrygująco ten zegar wyszedł. Czysty bezel, brak indeksów minutowych na tarczy a za o oznaczenie modelu na niej... A się podoba
Wskazówka godzinowa ma polerowane brzegi?
Śmiesznie i intrygująco ten zegar wyszedł. Czysty bezel, brak indeksów minutowych na tarczy a za o oznaczenie modelu na niej... A się podoba
Wskazówka godzinowa ma polerowane brzegi?
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Zgadzam sie z Przemkiem,
Niby pare rzeczy bym zmienił/wyrzucił..ale mimo wszystko coś w nim jest...poza tym wygląda na jakościowo bardzo dobrą robotę.
Niby pare rzeczy bym zmienił/wyrzucił..ale mimo wszystko coś w nim jest...poza tym wygląda na jakościowo bardzo dobrą robotę.
:
Odpowiedz do tematu
Po tygodniu noszenia moge potwierdzić wcześniejsze słowa,
jest to kawał solidnego, cięzkiego, dobrze wykonanego zegara.
Bezel, kwestia gustu. Mi się podoba, ale jakby był dostępny srebrny z indeksami, pewnie wybrałbym taki.
Jedynie co mnie zawiodło to luma. Swieci słabiutko i króciutko
Ale ogólnie jestem zadowolony
jest to kawał solidnego, cięzkiego, dobrze wykonanego zegara.
Bezel, kwestia gustu. Mi się podoba, ale jakby był dostępny srebrny z indeksami, pewnie wybrałbym taki.
Jedynie co mnie zawiodło to luma. Swieci słabiutko i króciutko
Ale ogólnie jestem zadowolony
People are strange when you're a stranger