Zegarek jest jak każdy widzi. Kto widział na żywo, wie jak jest.
Fajny, dość budżetowy, ciężko mu zrobić zdjęcie. Nakręciłem się lampkami, lampą błyskową, rozpraszaczem i tłem, ale potrenować jeszcze muszę.
Odpowiedz do tematu
: Pink'y Wired
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Od siebie dodam że na żywo nie sprawia wrażenia badziewnego jak można by zakładać słysząc jaki ma kolor tarczy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Pink'y Wired...znaczy się ...fuksjowy , a tak na poważnie to fajny zegar ...no może kolor kontrowersyjny ale jak znam życie to na zywo jest zupełnie inny niż na fotkach.
:
B. fajny łocz Możesz podać jego kod?
"Elvis Has Left the Building"
:
Dzięki.
AGAW402
AGAW402
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Te bateryjki coś w sobie mają. Choć chyba nie w tym kolorze
Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
:
Fajny, podoba mi się
:
Na ostatnim zdjęciu kolor wygląda bardzo w porządku.
:
Fajny zegar. Widziałem na żywca i kolor jest super. On potrzebuje dziennego światła, a najlepiej słońca.
:
Bardzo ładny zegarek ponieważ jest poukładany i ma wszystko na swoim miejscu, kolor tarczy jak dla mnie zbyt odważny, ale nie widziałem na żywo to koloru tarczy ostatecznie nie oceniam
Mądry wie co mówi - idiota mówi co wie.
:
Czyli jednak bardziej fuksja niż burak
Nie będę melepecił aż nie pomacam
Svedos napisał/a: |
Pink'y Wired...znaczy się ...fuksjowy |
Czyli jednak bardziej fuksja niż burak
Nie będę melepecił aż nie pomacam
:
Stylistyka fajna a kolor...trudno będzie dobrać torebkę i szpilki
:
Odpowiedz do tematu
Zegar jest zajebongo, a co do koloru to ten mój niebieski zmienia się z każdym spojrzeniem. I jeszcze z łapy zejść nie chce.
Pozdrawiam
Waldek
Waldek