Tak żem kumotrzy oglądał Wasze szanowne zegary i kiełkowała była we mnie myśl, coby samemu cyknąć fotkie, albo nawet kilka i sie pochwalić. I tak to kiełkowało kurde i nic. Dopiero tow. Spinner, co mi był zrobił elegancki pach mię był przekonał drogą esemesową.
Jakiś czas temu spotkałem się w centrum Katowic z kumotrem Wojtkiem, coby zanabyć od niego tytanowego chińczyka z 2 paskami, w tym z jednym, co w ogóle nie pasował Wojtek podszedł, ja patrze, a on troche jakby przechylony na lewą stronę. Myślałem, że zaniemógł na kręgosłup albo cuś. Zapłaciłem za chińczyka, nawet za niepasujący pasek i wtedy kol. Wojtek powiedział - a może chcesz tego - i podniósł był rękie na wyskokość piersi odwijając rękaw koszuli. Wtedy żem zrozumiał, czemu Wojtek był krzywy. Kurde, w życiu żem nie widział takiego wielkiego sikora. Szok. Kawal stali. Wielki. Piękny. Promienie słońca odbijały się od koperty i strzelały w okna kamienic. Tramwaje stanęli, ptaki przestali srać, nawet cygan portfel oddał. Do dziś nie zrozumiem, jak sie to stało, że Wojtek wziął z powrotem chińczyka i pozwolił mi kupić Ecozillę. Ale przenigdy mu tego nie zapomnę
Dobra, dość wspominek. Mam koło domu stolarnię - należała do mojego staruszka. Jakoś tak nagle znikł był z tego świata i kurde nie lubię tam chodzić. Dziś żem się tam zapałętał z kubkiem kawy i kawałkiem sernika i mnie tak przyszła do głowy myśl, coby cyknąć pare fotek mojej Zilli. No i cyknąłem...
Odpowiedz do tematu
: Ecozilla, czyli diverek dla.. stolarza :]
:
sauat świetne zdjęcia, dawaj do kalendarza.
:
Fotki ekstra. Graty
Zegar zyskał 1000 razy
Zegar zyskał 1000 razy
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
To chyba na konkurs stolarski trza bedzie zaczekać Dzięki za uznanie Córcie mam, 8 lat, siedzi koło mnie i patrzy jak te foty w kompie robie. I mi gada "Tata, nie obraź sie, ale nie jesteś normalny, że chcesz sprzedać taki fajny zegarek" Myślała, że to na alegro.
:
Fotki super
:
Zacne fotki a i zegar mi po łbie chodzi od kiedy przymierzyłem go w samochodzie jadąc do Zgierza
:
Ostatnio zmieniony przez sauat 2012-10-07, 22:50, w całości zmieniany 1 raz
Na aledrogo chyba ciągle wisi za 700, ale tytanowy. Choć sam stal wolę. Nawet śruby w barku mam wszystkie stalowe, bo mi szkoda było dopłacać
Tu porównanie wielkości Zilli i Longine`a La Grande Classique, choć to Kleine Classique sie powinno nazywać Ciężko uwierzyć, że to męski
Tu porównanie wielkości Zilli i Longine`a La Grande Classique, choć to Kleine Classique sie powinno nazywać Ciężko uwierzyć, że to męski
Ostatnio zmieniony przez sauat 2012-10-07, 22:50, w całości zmieniany 1 raz
:
Świetne zdjęcia! Zegarek to kawał odważnika, za duży byłby na moją metro witkę
:
sauat, eleganckie zdjęcia, naprawdę szczerzę gratuluję!!!
:
sauat, świetne klimatyczne fotki
:
Fotki rzeczywiscie pierwsza klasa.
Ale zilla wcale nie jest aż taka wielka...
Ale zilla wcale nie jest aż taka wielka...
:
Odpowiedz do tematu
Świetny, foty klasa ...