Odpowiedz do tematu
:
Dla mnie bomba. Zarówno tarcza Foki jak i Otago bardzo fajnie komponuje się z tą kopertą i białymi wskazówkami. Cały czas mam jednak obawy czy to dobrze zagra z kolorowym bezelem z renderów...
:
No to na razie jest substytut Otago, ponieważ gdyż to nie jest docelowa koperta i docelowe wskazówki,w "pomarańczy'" będą czarne.
:
a mi sie z kolei te wskazowki z prototypu otaga podobaja bardziej niz te lopaty z Foki bedzie opcja zamowienia innych wskazowek?
beceen | ***** ***
:
beceen, juz męczyłem taki pomysł przed dwoma miesiącami. Rozbiłem się o mur niezrozumienia Svedosa i Alamo
:
fajnie
Jak nie uda mi się wskoczyć na czyjeś miejsce na liście FOKI, to ten zegarek będzie mnie na pewno cieszył
Jak nie uda mi się wskoczyć na czyjeś miejsce na liście FOKI, to ten zegarek będzie mnie na pewno cieszył
Pozdrawiam
Jarek
Jarek
:
Te wskazówki sa chłopaki zdecydowanie zbyt delikatne do tej tarczy, i potężnego zegarka jakim FOKA/Otago jest. Pamiętajcie, że pomimo 42 mm, to jest duży zegarek.
:
ALAMO, a jaki jest wybor wskazowek do tego mechanizmu foczego?
w razie co, cos innego sie dobierze?
w razie co, cos innego sie dobierze?
beceen | ***** ***
:
To st-25 więc mogą pasować te od 303
_
work in progress
work in progress
:
Svedos, czy nie dałbyś rady w wolnej chwili cyknąć Otago obok Dzika czy Sokoła na nadgarstku?
Chodzi o porównanie wielkości "wizualnej" bo rozmiar "mierzony" nie zawsze jest adekwatny do upodobań.
Chodzi o porównanie wielkości "wizualnej" bo rozmiar "mierzony" nie zawsze jest adekwatny do upodobań.
:
Biegusiem, biegusiem prociem.
Svedos napisał/a: |
jaro19591, jak Marysia sobie życzy, postaram się o takie fotki. |
Biegusiem, biegusiem prociem.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Dobry Pan, ludzki mod.
Svedos napisał/a: |
jaro19591, jak Marysia sobie życzy, postaram się o takie fotki. |
Dobry Pan, ludzki mod.
:
Odpowiedz do tematu
Swietny zegarek - dobry (mój) wybór w preorderze
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...