Odpowiedz do tematu
: Adriatica Legend Pilot
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Oj kusi mnie ta pilotka, oj kusi. Podaj wymiary proszę i ile to ma w uszach
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Ok 41 mm bez koronek, 20 mm w uszach. Bardzo fajny zegarek, jedyny minus to (nawet w tym wymienionym egzemplarzu) jakieś takie lekkie mazy widoczne pod pewnym kątem na ringu wewnętrznym. Myślę, że jest to pewnie związane ze smarowaniem mechanizmu, który nim obraca...
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Fajny zegar.
:
no fajny, mnie najbardziej bawi ta sztywna bransoleta
beceen | ***** ***
:
Fajny, fajny, ale niestety wraca do sprzedawcy. Umazanego pierścienia wokół tarczy nie jestem w stanie znieść
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Fajny, ale mały... no i po tych Waszych perypetiach z jakością, raczej go nie kliknę
:
A mój jest czyściutki....
Kuba
:
Siakiś takiś bez wyrazu mi się widzi
Może lepiej by się prezentował na pasku.
Może lepiej by się prezentował na pasku.
:
To musiałeś mieć akurat pecha, żeby trafić na taki egzemplarz, inni kumotrzy co mają ten zegar nie mają takich kłopotów.
bartek.siwiec napisał/a: |
Fajny, fajny, ale niestety wraca do sprzedawcy. Umazanego pierścienia wokół tarczy nie jestem w stanie znieść |
To musiałeś mieć akurat pecha, żeby trafić na taki egzemplarz, inni kumotrzy co mają ten zegar nie mają takich kłopotów.
:
Na pasku pokazywane było, bodajże quub zdjęcia wrzucał. IMO na pasku ten zegarek dopiero klasy nabiera.
wahin napisał/a: |
Siakiś takiś bez wyrazu mi się widzi
Może lepiej by się prezentował na pasku. |
Na pasku pokazywane było, bodajże quub zdjęcia wrzucał. IMO na pasku ten zegarek dopiero klasy nabiera.
:
Miałem półroczną przerwę, więc mogło mi umknąć
Remik napisał/a: |
Na pasku pokazywane było, bodajże quub zdjęcia wrzucał. IMO na pasku ten zegarek dopiero klasy nabiera. |
Miałem półroczną przerwę, więc mogło mi umknąć
:
Na bransolecie bardzo smacznie wygląda
:
Ciekawa sprwawa...nie wiem, może tylko ten Sprzedawca dostał jakąś wadliwą partię. Na szczęście stanął na wysokości zadania i nie robi żadnych problemów. Zegarek bardzo mi się podoba i mam niezłego dylemata w sumie.
Po 1. mógłbym wziąć kasę, którą mi odda i spróbować kupić u innego sprzedawcy (tam, gdzie kupowali Ci, co nie mieli żadnych wad)
Po 2. zauważyłem, że tam gdzie kupowałem pojawiła się jeszcze wersja z białą tarczą, która nie wiem, czy nie wygląda jeszcze fajniej. Wysłałem już zapytanie, jak wygląda sprawa upaćkanych ringów w tym modelu.
Po 1. mógłbym wziąć kasę, którą mi odda i spróbować kupić u innego sprzedawcy (tam, gdzie kupowali Ci, co nie mieli żadnych wad)
Po 2. zauważyłem, że tam gdzie kupowałem pojawiła się jeszcze wersja z białą tarczą, która nie wiem, czy nie wygląda jeszcze fajniej. Wysłałem już zapytanie, jak wygląda sprawa upaćkanych ringów w tym modelu.
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2012-07-13, 16:32, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
z 60 sekund nie ma tego problemu a i na pasku wygląda znacznie lepiej niż na tej branzie
Moje zdjęcia dla potomności:
Biała tarcza FUUUUUUUUUUU
Moje zdjęcia dla potomności:
Biała tarcza FUUUUUUUUUUU
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2012-07-13, 16:32, w całości zmieniany 1 raz