Helson Blackbeard chrono
Odpowiedz do tematu

: Helson Blackbeard chrono
Witam

Także zdecydowałem się na helsona ... :) i już u mnie jest

Wrzucam foty z kalkulatora- postaram się o lepsze w czasie dnia. Te specjalnie po 'z..ebce' od bowa :P

Blaz
[Usunięty]
:
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=2894

:
Już widzę, że za blisko miałem kalkulator bo źle perspektywa wyszła. Na nadgarstku uczy nie wychodzą poza obręb nadgarstka... a tutaj prawie bezel wyłazi :)

[ Dodano: 2012-04-26, 22:25 ]
Mój błąd :) Jutro jak będę wrzucał zdjęcia 'dzienne' to wrzucę tak jak w temacie i te się usunie.

:
Jest kawał zegara, koperta mi się podoba, tarcza za bardzo nawalona, na moje gusta...

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
maciek
[Usunięty]
:
ta czacha mnie przeraża, co za designer ją tam wsadził? :shock: Kompletnie nie moja bajka. :twisted:

Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-04-26, 20:36, w całości zmieniany 1 raz
:
Podoba mi się takie chrono , nosiłbym.

:
Szczerze mówiąc ja nie za bardzo lubię chrono w ogóle. Ale akurat to mi się podoba i to bardzo. Podobają mi się też chrono typu vintage divery ale to w przyszłości :)

:
Ważne, że Tobie się podoba... :-)

:
Ta kościej mnie hipnotyzuje :shock: Podoba mi się, jaki to ma rozmiar bo sprawia wrażenie potężnego

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
właśnie nie jest duży ale ja źle zrobiłem fotki- za blisko był aparat a zegarek ma 18mm wyskości i ... tak to wyszło.

sam zegar ma 42 mm bez koronki
http://www.helson-watches.com/blackbeard-chrono/

z ciekawych rzeczy - mechanizm to wersja top valjouxa (TOPGRADE Valjoux 7750 )

:
@Vidi21
Czym focisz? Wydaje mi się, że to przez krótką ogniskową. U mnie ze zdjęciami ruszyło przez te Melepety z chainawatches (głownie Strix i Tessio) :mrgreen: . Chociaż ciągle zdarzają się wpadki i dalej raczkuję ;) .

Zegar fajny, nosiłbym.

Ostatnio zmieniony przez irek1981 2012-04-27, 15:43, w całości zmieniany 1 raz
:
komórką :) samsung galaxy s2. walnąłem te fotki na szybko dlatego tak wyszły. Już zrobiłem dzisiaj w pracy następne ładniejsze w świetle dnia - postaram się wrzucić jak opanuję interfejs :)

:
Mnie się podobuje, nosiłbym! Nawet ta czacha jakoś mnie nie przeraża.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum