Mqj - czyli budżetowy "one million dollar"
Odpowiedz do tematu

Maras68
[Usunięty]
:
Rudolf każdemu wedle potrzeb :)

Shaom
[Usunięty]
:
Dziś również i ja otrzymałem paczkę z bagelem. Ale wiecie co? Mam to w dupie bo mi się bardzo podoba ha!

Ostatnio zmieniony przez Shaom 2012-09-24, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Zamawiałeś od użytkownika go-lal-go? Kiedy miałeś wysłane?

Shaom
[Usunięty]
:
Tak - od niego. Wysłane 13-go tego miesiąca.

Ostatnio zmieniony przez Shaom 2012-09-24, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Do mnie wysłali 8 września i jeszcze nie dotarło...

:
Do mnie Lala wysłał 31 sierpnia. [Bajgiel] Dotarł w ostatni piątek.
zdrawki

Dżentelmen z bardzo cienkim czubkiem.
:
Shaom, hulelam

Jak z jakością mechanizmu w Waszych Bajglach?
Pytam, bo mój kupiony na forum kilka miesięcy temu (jako "nówka nie śmigana, jeszcze w folii" :mad: ) przyszedł z zaje... skaczącą sekundą oraz ze znacznie utrudnionym dokręcaniem (koronkę ciężko jest ustawić w położeniu do dokręcania - po odkręceniu natychmiast przechodzi w położenie zmiany daty).

:
Mój jest nowy i nie rozkręcałem, więc się nie wypowiem. Temat o Bajglu jest obok... może tam przeniesiemy ten wątek dyskusji (bo sam jestem ciekaw ;) )
zdrawki

Dżentelmen z bardzo cienkim czubkiem.
Shaom
[Usunięty]
:
U mnie od rana z mechanizmem wszystko ok. Koronka też jest w porządku - nie mam żadnych problemów. Tylko denerwuje mnie trochę odprysk lakieru na indeksie dwunastej godziny. Musiałem też wywalić po jednym ogniwie z obu stron - gdyż bransoleta była zbyt duża. Zobaczymy jak będzie na dłuższą metę. Planuje zakup dobrego paska ze skóry (nie przekonuje mnie bondowe nato:D). Wie ktoś jaki jest najlepszy jakościowo? Morellato, Di-Modell, podobno Hirsch robi badziewia.

Ostatnio zmieniony przez Shaom 2012-09-24, 18:49, w całości zmieniany 2 razy
:
Shaom napisał/a:
UWie ktoś jaki jest najlepszy jakościowo? Morellato, Di-Modell, podobno Hirsch robi badziewia.

Najlepsze paski to te od naszych forumowych "krawcowych" :)) . Pisz do chłopaków, a na pewno pomogą.

PS. Znajdziesz ich tu:

http://www.chinawatches.pl/viewforum.php?f=27

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Shaom napisał/a:
...Wie ktoś jaki jest najlepszy jakościowo? ...

Pattini.
Porządne skórzane a nie "gąbkowe" paski. Może nie najlepsze jakościowo, ale nic im nie brakuję. A i cena rozsądna.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Shaom, abys tylk oza pasek nei zaplacil wiecej, niz za zegarek, skoro szukasz tych najlepszych :P

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Zareklamowałem zegarek jako niezgodny z umowa. Chińczyk oddal 30% wartości zegarka.

:
A gdzie reszta? :wkurzony:
Jakoś to uzasadnił?

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
bxl, :shock: :shock: :shock:
Jak to?? Co Ci napisał?

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum