Karol,tą kamienną Raketą to mnie dobiłes w wynalazkach
piekna
Odpowiedz do tematu
:
:
No złomu! Do tego ideologicznie niesłusznego i w zasadziedżentelmenom nie wypada o nich rozmawiać - wszak to sa wyroby zegarkopodobne jak głosi definicja jednego z "szanowanych kolekcjonerów". A że my tu wszyscy "som proste chamy", to i takie nieokrzesane sesje parapetowe znajduja poklask.
Sir, może herbaty ?
Maxio napisał: |
...złomu powiadasz http://img59.imageshack.us/i/hmmm3.gif/
...kurczę, w cztery lata - to chyba dobry wynik jest |
No złomu! Do tego ideologicznie niesłusznego i w zasadziedżentelmenom nie wypada o nich rozmawiać - wszak to sa wyroby zegarkopodobne jak głosi definicja jednego z "szanowanych kolekcjonerów". A że my tu wszyscy "som proste chamy", to i takie nieokrzesane sesje parapetowe znajduja poklask.
Sir, może herbaty ?
:
...tak poproszę, z prądem
:
No przecież jak ogólnie wiadomo Smoki są niepoprawne politycznie Do tego jeszcze ta czerwona (czytaj fuksjowa) czapeczka
Felek, na kamienną rakietę to trafiłem w sumie przez przypadek podczas poszukiwań drewnianej rakiety, ale był to niezwykle przyjemny przypadek
ALAMO napisał: |
No złomu! Do tego ideologicznie niesłusznego |
No przecież jak ogólnie wiadomo Smoki są niepoprawne politycznie Do tego jeszcze ta czerwona (czytaj fuksjowa) czapeczka
Felek, na kamienną rakietę to trafiłem w sumie przez przypadek podczas poszukiwań drewnianej rakiety, ale był to niezwykle przyjemny przypadek
:
Ciężka ta Rakieta ?
Bo jeśli tak to może służyć w celach obronnych .
Kolekcja miażdży , ja muszę swoją ogarnąć , zgodnie z forumową tradycją
hejtuje
Bo jeśli tak to może służyć w celach obronnych .
Kolekcja miażdży , ja muszę swoją ogarnąć , zgodnie z forumową tradycją
hejtuje
:
Smoku, świetne zegarki. Jest kilka których Ci zazdroszcze
:
Szymek, wbrew pozorom ta Rakieta nie jest taka ciężka na jaką wygląda, na nadgarstku dobrze się układa, jest o wiele wygodniejsza niż np. Orient patelnia.
:
Tak się zastanawiam ...
Kojarzycie zeby inna radziecka wytwórnia robiła takie sztuki? Drewniana koperta, albo kamienna koperta, albo kamienna tarcza ...? Bo ja tylko Rakietę kojarzę z tych cudeniek ...
Karol Kłósek napisał: |
Szymek, wbrew pozorom ta Rakieta nie jest taka ciężka na jaką wygląda, na nadgarstku dobrze się układa, jest o wiele wygodniejsza niż np. Orient patelnia. |
Tak się zastanawiam ...
Kojarzycie zeby inna radziecka wytwórnia robiła takie sztuki? Drewniana koperta, albo kamienna koperta, albo kamienna tarcza ...? Bo ja tylko Rakietę kojarzę z tych cudeniek ...
:
z radzieckich nie znam!
ale takie patenty stosował Tissot - woodwatch posiadał jednoczęściową kopertę z drewna a rockwatch z kamienia. Oba to kwarce. Gdzieś w szufladach poniewierają mi się takie dwa drewniaki Tissota
ale takie patenty stosował Tissot - woodwatch posiadał jednoczęściową kopertę z drewna a rockwatch z kamienia. Oba to kwarce. Gdzieś w szufladach poniewierają mi się takie dwa drewniaki Tissota
:
Te twoje Tiski to pamietam Ale ludzie radzieccy czy takie cuda jeszcze robili ciekawe!
Swoja drogą taką Rakietę z kamienną tarczą to bym z wielką przyjemnością przytulił!
Swoja drogą taką Rakietę z kamienną tarczą to bym z wielką przyjemnością przytulił!
:
Ja myślę, że Smok będzie zadowolony
:
...jeśli jednak nie ten wątek to jest nowy (bo nie ma takowego u nas):
http://www.chinawatches.f...-zyje,1526.html
kuba-hxc napisał: |
Ja myślę, że Smok będzie zadowolony |
...jeśli jednak nie ten wątek to jest nowy (bo nie ma takowego u nas):
http://www.chinawatches.f...-zyje,1526.html
:
Piękny ci to parapet!!
Aż sie wzruszyłem i idę zobaczyc co tam u mnie na parapecie :-> ...
Aż sie wzruszyłem i idę zobaczyc co tam u mnie na parapecie :-> ...
:
Odpowiedz do tematu
Smok jest jak najbardziej zadowolony
Zgadzam się z tym w 100%
ALAMO napisał: |
Piękny ci to parapet!!
|
Zgadzam się z tym w 100%