Mqj - czyli budżetowy "one million dollar"
Odpowiedz do tematu

:
Też kliknąłem na tej aukcji u go-lala-go. Jeszcze do mnie nie dotarł, ale już widzę, że pozytywnego zaskoczenia w postaci MQJ'a nie będzie. Najpierw mnie z Chronotakiem oszukali, a teraz na to wygląda, że z tym też :głową w mur:

:
Poprostu ręce opadają.
Sprzedawca go-lala-go ma w swej ofercie Begala na osobnej aukcji więc jeśli sprzedaje Bagela na aukcji MQJ to jest to zwykłe oszustwo i należy z tym walczyć :wkurzony:

:
Żeby tylko nie zaczął tłumaczyć tak jak w watchstocku, że to przez światło inaczej na zdjęciach wygląda :D

:
A jeszcze przed wysyłką wysłałem mu maila żeby nie pomylił z Bagelem. :głową w mur:
Qrwa... muszę się napić.

:
radekglaz, pifko

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Zdrówko Apa13. pifko
Porażka z SUBem na watchstock, porażka z MQJ od go-lala-go. Dobrze, że dzisiaj mi się udało upolować tego Chronotaca na bazarku ;)

:
radekglaz, ja Alphy PO szukałem z pół roku, aż tu wchodzę na bazarek i jest :) Wiem, ze do Mariotta nie wpuszczą, ale lubię ją :))

:
radekglaz napisał/a:
Zdrówko Apa13. pifko
Porażka z SUBem na watchstock, porażka z MQJ od go-lala-go. Dobrze, że dzisiaj mi się udało upolować tego Chronotaca na bazarku ;)

Przyfarciło Ci się :D

:
Do trzech razy sztuka :D

Shaom
[Usunięty]
:
No to w takim układzie ja również najprawdopodobniej czekam na bagelsporta. Powiedzcie mi, czy oprócz tarczy są różnice jakościowe? Bo jeśli tak - też pójdę się napić :D

Maras68
[Usunięty]
:
Rudolf nie lepiej kumotrom doradzić Parnisa Submarinera ?? ja MQJ utopiłem w Odrze
i nie żałuję i nigdy nie powrócę do tego czegoś, bez urazy zwolennicy :)
Parniak od Ciebie spisuje mi się wyśmienicie, nawet spływ kajakowy przeżył i ma się dobrze...
:twisted:

Ostatnio zmieniony przez Maras68 2012-09-19, 07:42, w całości zmieniany 2 razy
:
Maras68 napisał/a:
ja MQJ utopiłem w Odrze
i nie żałuję i nigdy nie powrócę do tego czegoś, bez urazy zwolennicy :)

Zrzucałeś go może z mostu i to nagrywałeś? ;)

Z kolei mój mqjot spisuję się bardzo dobrze, nie mam powodów do narzekania.
Mam też Bagela, ale tarczę mu przypaliłem i muszę wykombinować coś nowego :P

:
Shaom napisał/a:
... pójdę się napić :D

Tak zrób. Ze szczęścia lub z rozpaczy. Każda okazja jest dobra. :D A jak przyjdzie to znowu pifko

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Cytat:

Z kolei mój mqjot spisuję się bardzo dobrze, nie mam powodów do narzekania.

Moje dwa też - ale ja to wogóle fartowny jestem :P

:
Maras68 tłumaczem im tłumaczem , ale uparły się na te Mqj - eje ... i co poradzić .

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum