Odpowiedz do tematu
:
Też kliknąłem na tej aukcji u go-lala-go. Jeszcze do mnie nie dotarł, ale już widzę, że pozytywnego zaskoczenia w postaci MQJ'a nie będzie. Najpierw mnie z Chronotakiem oszukali, a teraz na to wygląda, że z tym też
:
Poprostu ręce opadają.
Sprzedawca go-lala-go ma w swej ofercie Begala na osobnej aukcji więc jeśli sprzedaje Bagela na aukcji MQJ to jest to zwykłe oszustwo i należy z tym walczyć
Sprzedawca go-lala-go ma w swej ofercie Begala na osobnej aukcji więc jeśli sprzedaje Bagela na aukcji MQJ to jest to zwykłe oszustwo i należy z tym walczyć
:
Żeby tylko nie zaczął tłumaczyć tak jak w watchstocku, że to przez światło inaczej na zdjęciach wygląda
:
A jeszcze przed wysyłką wysłałem mu maila żeby nie pomylił z Bagelem.
Qrwa... muszę się napić.
Qrwa... muszę się napić.
:
radekglaz,
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Zdrówko Apa13.
Porażka z SUBem na watchstock, porażka z MQJ od go-lala-go. Dobrze, że dzisiaj mi się udało upolować tego Chronotaca na bazarku
Porażka z SUBem na watchstock, porażka z MQJ od go-lala-go. Dobrze, że dzisiaj mi się udało upolować tego Chronotaca na bazarku
:
radekglaz, ja Alphy PO szukałem z pół roku, aż tu wchodzę na bazarek i jest Wiem, ze do Mariotta nie wpuszczą, ale lubię ją
:
Przyfarciło Ci się
radekglaz napisał/a: |
Zdrówko Apa13.
Porażka z SUBem na watchstock, porażka z MQJ od go-lala-go. Dobrze, że dzisiaj mi się udało upolować tego Chronotaca na bazarku |
Przyfarciło Ci się
:
Do trzech razy sztuka
:
No to w takim układzie ja również najprawdopodobniej czekam na bagelsporta. Powiedzcie mi, czy oprócz tarczy są różnice jakościowe? Bo jeśli tak - też pójdę się napić
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2012-09-19, 07:42, w całości zmieniany 2 razy
Rudolf nie lepiej kumotrom doradzić Parnisa Submarinera ?? ja MQJ utopiłem w Odrze
i nie żałuję i nigdy nie powrócę do tego czegoś, bez urazy zwolennicy
Parniak od Ciebie spisuje mi się wyśmienicie, nawet spływ kajakowy przeżył i ma się dobrze...
i nie żałuję i nigdy nie powrócę do tego czegoś, bez urazy zwolennicy
Parniak od Ciebie spisuje mi się wyśmienicie, nawet spływ kajakowy przeżył i ma się dobrze...
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2012-09-19, 07:42, w całości zmieniany 2 razy
:
Zrzucałeś go może z mostu i to nagrywałeś?
Z kolei mój mqjot spisuję się bardzo dobrze, nie mam powodów do narzekania.
Mam też Bagela, ale tarczę mu przypaliłem i muszę wykombinować coś nowego
Maras68 napisał/a: |
ja MQJ utopiłem w Odrze
i nie żałuję i nigdy nie powrócę do tego czegoś, bez urazy zwolennicy |
Zrzucałeś go może z mostu i to nagrywałeś?
Z kolei mój mqjot spisuję się bardzo dobrze, nie mam powodów do narzekania.
Mam też Bagela, ale tarczę mu przypaliłem i muszę wykombinować coś nowego
:
Tak zrób. Ze szczęścia lub z rozpaczy. Każda okazja jest dobra. A jak przyjdzie to znowu
Shaom napisał/a: |
... pójdę się napić |
Tak zrób. Ze szczęścia lub z rozpaczy. Każda okazja jest dobra. A jak przyjdzie to znowu
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Moje dwa też - ale ja to wogóle fartowny jestem
Odpowiedz do tematu
Cytat: |
Z kolei mój mqjot spisuję się bardzo dobrze, nie mam powodów do narzekania. |
Moje dwa też - ale ja to wogóle fartowny jestem