Karolewskiej a powiedz Panie kolego jak ten góral u Ciebie chodzi ?
Mój SARB w pierwszej dobie na ręku coś z 6-7 sekund na plus zrobił. Te mechanizmy w tych Seikaczach trochę się docierają i lepiej dokładność trzymają ?.
ETA w Kemnerze robiła mi za nowości 5-6 sekund na dobę, a teraz nawet 3 sekund nie spieszy.
Odpowiedz do tematu
:
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Troche ciezko mi odpowiedziec bo nie prowadze takich pomiarow. Za rzadko nosze dany zegarek zeby go poobserwowac
:
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-29, 14:16, w całości zmieniany 2 razy
No fakt, że jak ma się 20 zegarków to czas biegnie inaczej
Przy 3 sztukach idzie to kontrolować
Szkoda, że data w Alpiniście zmienia się tak byle jak. Już od razu po godzinie 23 w okienku datowym cyfry się przestawiają. W ETA w Kemnerze za za 5 minut godzina 24 i pstryk przeskoczone na dzień następny.
Przy 3 sztukach idzie to kontrolować
Szkoda, że data w Alpiniście zmienia się tak byle jak. Już od razu po godzinie 23 w okienku datowym cyfry się przestawiają. W ETA w Kemnerze za za 5 minut godzina 24 i pstryk przeskoczone na dzień następny.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-29, 14:16, w całości zmieniany 2 razy
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-21, 21:50, w całości zmieniany 2 razy
Kilka fotek na nowy pasiorku, mi sie super podoba to połączenie
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-21, 21:50, w całości zmieniany 2 razy
:
Bo i jest super .. Btw świetne foty ..
Karolewskiej napisał/a: |
mi sie super podoba to połączenie |
Bo i jest super .. Btw świetne foty ..
:
Fajne fotki.
Nato na zdjęciach zawsze dobrze wygląda. Gorzej się nosi - moim zdaniem oczywiście.
Nato na zdjęciach zawsze dobrze wygląda. Gorzej się nosi - moim zdaniem oczywiście.
:
Fajnie dopasowane nato. Na lato fajny komplecik się zrobił. Fotki jak zawsze dobre!
:
Santino, ja tez do nato sredniawo od zawsze nastawiony, ale od kliku dni nosze dzika na zulu i tego na nato... cholernie mi sie zaczyna podobac mam jeszcze jednego zulu do zainstalowania ale szukam odpowiedniego zegarka
:
Ja lubię jednak grube paski.
A nawet zulu cienizną zalatuje...
A nawet zulu cienizną zalatuje...
:
Dobre foty fajnego zegarka, z nato mu do twarzy.
:
Ładny zegarek. Wiem, bo chciałem mieć.
:
Piekny zegarek i świetny pod każdym względem zdjęcia też debeściackie, ale pasek chyba nie te klimaty w praktycznym noszeniu
Ja w każdym razie zainspirowany tymi kolorami paska do Alpinisty zamówiłem sobie u Pana PATINI czarny z przeszyciem białym oraz czerwonym. Będzie git
Ja w każdym razie zainspirowany tymi kolorami paska do Alpinisty zamówiłem sobie u Pana PATINI czarny z przeszyciem białym oraz czerwonym. Będzie git
:
nato ma do siebie to, ze nie kazdy je lubi
mi podpasowaly strasznie i juz zamowilem kolejne w innych kolorach
mi podpasowaly strasznie i juz zamowilem kolejne w innych kolorach
:
Odpowiedz do tematu
Na zdjęciach to wychodzą pięknie jak np. na tym poniżej.