Omega SMP 300m
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usunięty]
:
Tak ten świat jest obecnie skonstruowany, że znakomita większość marek to po prostu wydmuszki nie mające nic wspólnego z właściwą ich historią. :wink:

:
Wiem, ale akurat o Astonie nie czytalem. Szkoda tylko, ze cene zawsze podbija historia, a nie obecna faktyczna wartosc

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Blaz
[Usunięty]
:
Rolls-Royce był własnością Volkswagena, a potem BMW. Bugatti - Volkswagena. Lamborghini - Audi. Lotus - malezyjskiego Protona. Ferrari i Maserati - FIATa. Jaguar - indyjskiego Tata.

:wink:

Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-04-20, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
:
No to nie wiedzialem o Jaguarze i Astonie, a Audi nie jest chinczykow? :mrgreen:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Blaz napisał/a:
Jaguar - indyjskiego Tata.

Land Rover też :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Blaz
[Usunięty]
:
I pewnie jeszcze kilka innych znanych marek jest własnością kogoś innego niż się spodziewamy. :mrgreen:

Omega swoją obecną pozycję, promowanie via James Bond, zawdzięcza właściwie przypadkowi. Sam Hayek kiedyś przyznał, że na kłalitę zamierzał wypozycjonować Certinę i nie umiał podać racjonalnego argumentu dlaczego wtedy się zdecydował na Omegę.

:
Do Cytrynek akurat mam slabosc, a zwlaszcza ta limitka Ole Bjorndalen, tyle ze troche duzo za bakteryjke :(

:
Kilka zdjęć:

[ Dodano: 2012-05-21, 00:10 ]

Adam Davies: Well, I'll fight for you. But I can't lie, it's not going to be easy to get you back into the game.
Drama: Back in the game? ... I AM the fucking game, pal.
:
Świetna druga fotka! Zawsze mi sie podobała ta Omega. Obecna wersja zmieniała się zdecyowanie na plus. :grin:

Kuba
:
Fotki katalogowe wręcz .
Jest moc .

:
Fotki świetne i zegarek zresztą też :wink: Fajnie czysty jest...

:
Krisp1, piękny zegarek!

Ну, погоди! :wkurzony:
:
Zegarek świetny. Ceramiczny bezel zdecydowanie na plus, już nie wspomnę o użytkowaniu. Będzie jak nowy przez wiele wiele lat :wink:
Szczerze zazdroszczę :wink:

mapeth
[Usunięty]
:
ehh wiele bym dał by umieć tak focić :roll: a jeszcze więcej za taką omegę :roll: :mrgreen:

:
Ja nie muszę robić takich zdjęć, wolę Omegę. :D

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum