:
sprawdzić czy nie ksiądz.. ?
:
Bóg mnie pokarał takim głupim chłopem
on we wszystko wierzy
PS wągiel do wsi przywieźli
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
A..to wojna ..pewnie będzie..
:
...pewnie tak, bo....
....straszna fleja, nie zawsze się umyje po robocie
:
Zdzicho wstawaj!
Milicja do Ciebie!
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a: |
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera |
aż przybędzie z odsieczą
DZIEDZIC PRUSKI
WAWRZYNIEC
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-14, 22:51, w całości zmieniany 1 raz
:
Gotów byłbym sponiewierać za ten zegarek
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Remik napisał/a: |
Gotów byłbym sponiewierać za ten zegarek |
ustaw się w kolejce - nie jesteś pierwszy
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-14, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
:
ciniol napisał/a: |
Remik napisał/a: | Gotów byłbym sponiewierać za ten zegarek |
ustaw się w kolejce - nie jesteś pierwszy |
Sponiewierać mogę nawet tych z kolejki przede mną A co
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
niewykluczone ,że Montreal będzie niebawem "ogólnodostępny"...
pojawiły się inne priorytety...
:
Już staję w kolejce. I to mimo groźby sponiewierania
Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
:
altec napisał/a: |
niewykluczone ,że Montreal będzie niebawem "ogólnodostępny"...
pojawiły się inne priorytety... |
pamiętaj że jakąkolwiek ofertę złoży ci ktoś inny ja go przebiję lub w ostateczności pobiję cokolwiek to znaczy