Odpowiedz do tematu
:
Ciul ze Słoniną - niech zegarek jakoś dostarczy...
:
Spinner napisał/a: |
Ciul ze Słoniną - niech zegarek jakoś dostarczy... |
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Koledzy kurna koledzy
Koledzy kurna koledzy
:
Wersal że ho ho
Wersal że ho ho
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Tradycja zobowiązuje
hrg.pl
:
"Sę żerne de pre? Ciu pe, ciu pe"
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Piękny Ci on.
Ja bym go ubrał w mesh.
Ja bym go ubrał w mesh.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Przepiękny jest - gratuluję spełnienia marzenia!
:
gratuluję-wygląda świetnie
:
Odkopię sobie Zegarek piękny. Dorzuć jakiś nowych zdjęć
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Oj, tak, jest świetny..
:
World Wide Watches
:
Odpowiedz do tematu
Słoniu, nie chcesz Ty wstawić to pasti pomógł
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91